Halep, la doi pași de trofeul Australian Open. Joi joacă în semifinale

Halep, la doi pași de trofeul Australian Open. Joi joacă în semifinale

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de Grand Slem Australian Open, dupa ce în sferturi a învins-o în doar 54 de minute pe letona Anett Kontaveit. Halep a câștigat meciul detașat, în doar două seturi, 6-1, 6-1.

Halep o va întâlni în semifinale pe jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza (32 WTA), care a trecut în sferturi, de Anastasia Pavlyuchenkova, cu 7-5, 6-3.

Meciul dintre Halep și Muguruza este programat pentru joi dimineață.

 

Distribuie:

Leave a Comment

(required)

(required)

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!