Gestul incredibil făcut de celebrul Salt Bae în memoria marelui Maradona

Gestul incredibil făcut de celebrul Salt Bae în memoria marelui Maradona
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Nusr-et Gokce deține un restaurant în Dubai, unde apar mereu tot felul de celebrități. Adrian Mutu și Laurențiu Reghecampf au ajuns și ei în restaurantul bucătarului devenit celebru pe rețelele de socilizare.

Salt Bae, omagiu pentru Maradona: “Masa este rezervată pentru totdeauna pentru tine

La masa la care Maradona obișnuia să mănânce, Nusr-et Gokce a așezat o imagine cu legendarul fotbalist, lângă care a aprins o lumânare și a pus semnul de “rezervat”.

“Aceasta a fost masa ta preferată. Masa este rezervată pentru totdeauna pentru tine. Odihnește-te în pace, legendă”, a scris Nusr-et Gokce, pe Instagram.

Maradona, o legendă în toată lumea

Diego Maradona s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani, însă oamenii nu-l vor uita niciodată. Un hotel din Kerala, India, a transformat în muzeu camera în care Maradona a fost cazat în trecut.

Conform The News Minute, angajații au lăsat acolo obiectele folosite de Maradona în timpul șederii sale, iar în mijlocul încăperii au adăugat o poză cu “El Pibe D’Oro”.

La ceremonia care a avut loc la cimitirul din capitala Argentinei au participat doar rudele şi prietenii apropiaţi ai starului argentinian.

Considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti din toate timpurile, Diego Armando Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, pe care la suferit la domiciliul său din Tigre, la nord de Buenos Aires.

În urma morţii lui Maradona, Preşedinţia argentiniană a decretat trei zile de doliu naţional.

Provenit din cartierele sărace din Buenos Aires, “El Pibe de oro” (“Băiatul de aur”), cum era supranumit Diego Maradona, va rămâne simbolul şi căpitanul necontestat al selecţionatei Argentinei, în tricoul căreia a evoluat timp de 17 ani (1977-1994) şi a marcat 50 de goluri în 115 meciuri, oferind ţării sale a doua Cupă Mondială din istorie, în 1986.

Diego Maradona a fost înmormântat la Buenos Aires, în cadrul unei ceremonii private

Diego Armando Maradona a fost înmormântat joi seara, în cadrul unei ceremonii private, într-un cimitir din Buenos Aires, la capătul unei zile în care mii de oameni i-au adus un ultim omagiu.

Numeroşi fani s-au aliniat de-a lungul traseului cortegiului funerar, pentru a-şi lua rămas bun de la idolul lor.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!