Este oficial! CFR Cluj are un nou antrenor

Este oficial! CFR Cluj are un nou antrenor
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Edi Iordănescu este noul antrenor principal al echipei CFR Cluj. Tehnicianul a semnat un contract pe 7 luni și a fost prezentat pe contul oficial al clubului. Fiul fostului selecționer a participat deja la primul antrenament.

Edi Iordănescu este antrenorul principal al formației CFR Cluj cu acte în regulă. Tehnicianul a fost deja prezentat oficial.

 

Bine ai revenit, Edward Iordănescu!
Clubul CFR 1907 Cluj anunță că Edward Iordănescu este începând de astăzi noul antrenor al formației noastre!
Îi urăm bun venit în familia noastră lui Edward Iordănescu și cât mai multe realizări împreună!
Hai CFR!🚂”. Acesta este mesajul ce apare alături de fotografiile în care Iordănescu este prezentat.

 

După ce au analizat cele 5 variante finale de antrenori, finanțatorul CFR-ului, Nelu Varga și președintele clubului, Marian Copilu, au bătut palma cu Edward Iordănescu, antrenor care n-a fost unul dintre preferații finanțatorului, dar pentru care Copilu a insistat foarte mult.

 

Oficialii din Gruia n-au uitat însă că tot Edward Iordănescu a fost cel pe care l-au demis după doar 3 jocuri, în 2018 și și-au luat o măsura de siguranță. Asta pentru că atunci antrenorul n-a vrut să renunțe la clauza de reziliere de 300.000 de euro și să se despartă în condiții amiabile. Contractul semnat doar până în vară arată faptul că Edward Iordănescu va trebui să convingă șefii clubului că este antrenorul potrivit pentru CFR și că poate îndeplini obiectivele impuse.

 

În plus, Iordănescu trebuie să-și câștige vestiarul. În mandatul din urmă cu doi s-a vorbit despre un conflict cu jucătorii importanți ai CFR-ului, cearta cu Culio fiind de notorietate. 1-0 cu Universitatea Craiova, 1-1 cu FC Botoșani și 0-1 cu Malmo sunt rezultatele lui Edward Iordănescu, în precedentul mandat pe banca CFR-ului.


Două săptămâni teribil de grele

 

Iordănescu jr. vine într-un moment teribil de greu pentru CFR, cu un program complicat. Echipa care n-a marcat în ultimele 4 partide va juca la Iași, iar joi va avea meciul decisiv pentru calificarea în primăvara europeană, în deplasare, cu Young Boys. Apoi, CFR va juca în Liga 1 trei derby-uri în 9 zile. Partidele cu rivalele la tiltu, FCSB și Universitatea Craiova, se vor juca în Gruia, în timp ce ultimul meci din deplasare al CFR-ului este pe terenul lui Dinamo.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!