Din poarta naționalei de handbal, la școala de machiaj

Din poarta naționalei de handbal, la școala de machiaj

Perioada de izolare impusă de pandemia de coronavirus i-a inspirat pe mulți sportivi să își descopere și alte talente și să-și găsească alte hobby-uri. Printre aceștia se numărăr și Denisa Dedu, portarul echipei naționale de handbal.

Pasionată de beauty, jucătoarea de handbal a ales ca în perioada de izolare să urmeze cursuri online de automachiaj, iar după ridicarea restricțiilor a mers la sediul academiei de make-up pentru a demonstra pe propria persoană ceea ce a învățat în timpul ședintelor online de automachiaj.

”Self Make-up. Profitând de perioada aceasta, ma bucur ca am reusit sa fac acest curs pe care mi-l doream si de care nu aveam timp înainte”, a scris jucătoarea de handbal pe profilul personal de Instagram.

https://www.instagram.com/p/B-9zg5EgDej/

„Cel mai mult am muncit la blending, acolo trebuie mereu insistat și avut grijă. Lumea nu este obișnuită să vadă sportivele  machiate, dar trebuie să ținem cont că putem fi feminine și trebuie chiar să învățăm să ne machiem singure. Oamenii ar zice „wow”, dacă m-ar vedea așa machiată la un meci. De obicei, noi nu ne machiem strident la meciuri, un BB cream, un rimel și atât. Dacă am timp liber, îmi place să mă aranjez, să mă machiez, să acord cât mai multă atenție acestui aspect”, a spus Denisa Dedu, portar echipa națională de handbal a României.

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!