Dezvăluire incredibilă! Activitatea preferată a Nadiei Comăneci, la 14 ani. Reacția fanilor

Dezvăluire incredibilă! Activitatea preferată a Nadiei Comăneci, la 14 ani. Reacția fanilor
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Nadia Comăneci surprinde cu o nouă dezvăluire din tinerețe. Activitatea preferată a marii noastre campioane nu era gimnastica. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Nadia Comăneci a dezvăluit recent, printr-o fotografie postată pe pagina personală de Facebook, care era activitatea sa preferată la 14 ani. Și, spre surprinderea tuturor, nu este vorba de gimnastică.

Nadia este recunoscută în întreaga lume pentru rezultatele sale remarcabile în gimnastică, mai ales pentru primul 10 olimpic din istoria gimnasticii mondiale. Fire sportivă, energică, gimnasta recunoaște că, la vârsta de 14 ani, avea alte activități sportive care o atrăgeau.

”Cățăratul în copaci. Activitatea mea preferată la 14 ani”, a scris Nadia, alături de fotografia postată pe Facebook.

În imagine, tânăra Nadia este surprinsă în copac, printre crengile acestuia, într-un echilibru perfect.

Copiii de azi se cațără online

Dezvăluirea Nadiei a stârnit zeci de comentarii în rândul fanilor, mai ales în contextul actual, când mișcarea fizică în rândul copiilor a fost limitată din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Petrecerea timpului preponderent în interior și școala online i-a îndreptat pe copiii de astăzi foarte mult în mediul online.

”Nu era rău, față de acum când rar ies copiii afară să se joace”, a comentat unul dintre fanii gimnastei, vădit nostaligic după vremea în care copiii își petreceau vacanțele și timpul liber afară, în fața blocului sau la țară, la bunici.

”Cred că acesta e locul unde ți-ai perfecționat echilibrul”, a glumit un alt admirator al Nadiei.

Majoritatea fanilor au povestit de ”năzdrăvăniile firești vârstei”, cățăratul în copaci fiind activitatea preferată a copiilor din generațiile celor care astăzi au peste 30 de ani.

”Viața pe care o am, rezultatul a ceea ce am făcut în copilărie”

Nadia a povestit în repetate rânduri despre copilăria sa. De fiecare dată a arătat părțile frumoase și întâmplările norocoase, povestite și în cartea autobiografică ”Scrisori către o tânără gimnastă”.

”Viața pe care o am în prezent este rezultatul a ceea ce am făcut în copilărie. Când privesc în trecut, pot zice că sunt fericită că mama mea m-a dus la gimnastică. Nu m-am apucat de acest sport pentru a dobândi celebritatea, pur și simplu așa a fost să fie”, a povestit Nadia.

Mai mult, marea gimnastă recunoaște că niciodată nu a simțit că gimnastica i-a furat din bucuriile specifice copilariei.

”În general, lumea afirmă multe lucruri referitoare la viața pe care o duc gimnastele. Se spune că fetele muncesc prea mult și că îndură lucruri mult prea grele pentru vârsta lor. Eu niciodată nu m-am plâns de asemenea lucruri”, a spus Nadia.

Iar fotografia postată de campioană, demonstrează că a știut întotdeauna să îmbine munca din sala de gimnastică cu bucuriile specifice copilăriei, inclusiv joaca afară și cățăratul în copaci, activitatea preferată a tinerei Nadia Comăneci.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!