Dan Petrescu, cu moralul la pâmănt după egalul din Europa League: ”E o pierdere acolo unde ne doare”

Dan Petrescu, cu moralul la pâmănt după egalul din Europa League: ”E o pierdere acolo unde ne doare”

CFR Cluj a terminat la egalitate al doilea meci din Europa League, dar antrenorul Dan Petrescu este mâhnit de pierderea suferită de clujeni în prima repriză a meciului.

“L-am pierdut pe Vinicius… e o pierdere mare acolo unde ne doare. După Cestor, acum l-am pierdut şi pe Vinicius. Şi chiar dacă îi aveam pe cei doi tot mai voiam jucători pe acel post. Vă daţi seama acum. Eu ca antrenor ce pot să fac decât să cer transferuri conducerii… dacă îmi aduce bine, dacă nu, antrenez ce am la dispoziţie. Singurii fundaşi centrali sunt Burcă, săracul de abia mai merge după câte meciuri a jucat, şi Ciobotariu. Iar improvizat mai este şi Manea, care a jucat excelent azi ca fundaş central”, a declarat Dan Petrescu după accidentarea brazilianului Paulo Vinicius din apărarea clujenilor în prima repriză.

„Următoarele meciuri până la pauză n-o să le joace. Suntem în cap”, a punctat Dan Petrescu, la conferința de presă, după egalul înregistat cu campioana Elveției, Young Boys.

Vinicius va rata meciul cu AS Roma, de pe 5 noiembrie, dar și două partide din Liga 1: duelul cu Gaz Metan, de duminică, dar și întâlnirea cu FC Argeș, de la Pitești, iar Dan Petrescu are nevoie de întăriri în apărarea echipei.

”Eu zic că trebuie să vină un fundaş central, dar depinde cât de grave sunt accidentările şi atunci trebuie doi. Asta dacă vrei să câştigi campionatul. Dan Petrescu nu joacă fundaş central şi nici mijlocaş central. Şi Hoban dacă se accidentează rămânem fără mijlocaş. Iar noi acum am rămas cu 18 jucători pe lista UEFA. Din păcate pentru Europa League noi nu mai putem introduce alţi jucători pe lista UEFA. Putem mâine să îi aducem pe Pele şi Maradona, tot nu avem voie să îi trecem pe listă. Deci suntem foarte limitaţi”, a adăugat Dan Petrescu.

Facem în continuare minuni

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj este mulțumit de rezultatul obițunut, având în vedere problemele pe care le are la lot.

“Mă aşteptam să fie complicat pentru că am jucat împotriva campioanei Elveţiei, care are un lot foarte valoros. Aşa că noi facem în continuare minuni cu acest lot subţire. Au fost jucători azi care şi-au dat viaţa pe teren în faţa unui adversar valoros. Singura dezamăgire a serii a fost golul primit în urma acelui aut. Însă dacă marca Pereira la acea ocazie atunci câştigam. Dar nu cred că era normal pentru că meritat e un egal la cum s-a jucat azi. Dar per total, să faci 4 puncte după două meciuri la ce probleme avem este fantastic”, a declarat Dan Petrescu.

Și portarul echipei, Cristian Bălgrădean, este mulțumit de rezultat, pe care îl consideră echitabil după jocul pe care l-au jucat ambele echipe.

“Suntem puţin dezamăgiţi că am fost egalaţi pe final, dar în general cred că rezultatul este unul echitabil. Poate pentru că noi am căzut puţin fizic pe final şi atunci au venit ei peste noi, dar cred că e echitabil. La golul primit a fost o bâlbâială acolo în careu, un şut blocat, iar mingea a rămas la jucătorul advers… astea sunt lucruri inevitabile. Elveţienii au o echipă mai bună ca a bulgarilor (n.r. – ŢSKA Sofia), e mai agresivă, mai puternică. Asta s-a văzut şi în joc când în unele momente ne-a tocat puţin. Iar pe final a venit peste noi”, a afirmat portarul la postul Digi Sport.

Echipa de fotbal CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida cu formaţia elveţiană Young Boys Berna disputată joi seara, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în Europa League.

Campioana României a deschis scorul prin Mario Rondon (62), dar elveţienii au egalat destul de repede, prin Christian Fassnacht (69).

Distribuie:

Citeste si:

  • Doliu și în fotbalul românesc! A murit în aceeași zi cu Maradona...
  • Rezultat neașteptat la autopsia lui Maradona! Investigația a fost soli...
  • Incredibil! Mesajul ales de Diego Maradona în timpul vieții pentru pia...
  • Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!