Concordia Chiajna, transfer de milioane ratat

Concordia Chiajna, transfer de milioane ratat

Ionuț Chirilă a dezvăluit în cadrul emisiunii ProSport LIVE că atacantul brazilian Wellington Carlos da Silva, care a jucat la Concordia Chiajna între 2012-2015, a fost la un pas să ajungă în Ligue 1, la AS Moanco.

Antrenorul de 54 de ani a afirmat că tranzacția a căzut pentru că nu s-a eliberat un loc de extracomunitar la formația monegască.

Wellington Carlos Da Silva avea 24 de ani când a ajuns la formația ilfoveană, jucând pentru divizionara secundă, Sertaozinho, grupare pentru care marcase 17 goluri în sezonul precedent trecerii în Liga 1.

Concordia Chiajna a ratat transferul lui Wellington la AS Monaco. „Mi-au zis că le place jucătorul. N-a fost vorba de bani”

Wellington a fost la un pas de AS Monaco, poate confirma Andrea Butti, directorul sportiv de la formația franceză. Cei de la Concordia Chiajna au considerat că are salariul mare, 4.000 de euro lunar, și voiau să-l dea pe 30.000 de euro în Tunisia. Că e lent, că nu știu ce…

Eu aveam mare încredere în brazilian, mereu se juca pe minge lungă la el, pasă Ghionea de 50-60 de metri, asta până să vin eu. El nu era un jucător rapid, era mereu cu spatele la poartă, era un jucător de unul contra unu, în condiții de adversitate. Se lovea mingea de el, marcase cam 4-5 goluri”, a declarat Ionuț Chirilă.

Atunci când l-am băgat pe Wellington în trasee de joc, în automatisme, și a început să joace din devieri, cu mine Wellington a marcat 14 goluri în 8 luni de zile. Și a mai făcut și 4 penalty-uri, s-a transformat incredibil ca jucător. I-am prezentat caseta lui Andrea Butti. Trebuie să facă un transfer cu Nice, să se elibereze un loc de extracomunitar.

Am avut o discuție lungă pe tema asta într-o seară la un restaurant, Butti mi-a zis că-i place mult jucătorul. Trebuia să se elibereze un loc de extracomunitar și nu s-a mai eliberat. Apoi Wellington a ajuns la Pandurii Târgu Jiu. N-a fost o discuție de bani cu AS Monaco pentru că jucătorul devenea liber de contract chiar atunci”, a încheiat Ionuț Chirilă.

În 85 de partide în Liga 1, Wellington a marcat 20 de goluri și a oferit 8 pase de gol, pe parcursul a patru sezoane.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!