Antrenamente online Simona Halep – Darren Cahill

Antrenamente online Simona Halep – Darren Cahill

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a găsit o modalitate perfectă de a urmări de la distanță antrenamentele Simonei și a continua să o consilieze.

Marea noastră campioană a primit de la tehnicianul său australian un sistem de monitorizare de ultimă generație prin care antrenamentele pot fi supravegheate și de la distanță.

Odată ce sportiva noastră va reveni pe teren, însoțită de antrenorul Artemon Apostu-Efremov, antrenorul din Australia, Darren Cahill, va putea urmări live ședințele de antrenamente și va asista astfel la antrenamente pe toată perioada de pregătire.

Abia aștept să folosesc noul sistem. I-am trimis un dispozitiv Simonei în România pentru a putea urmări live ședintele de pregătire și a asista la antrenamente. Conectăm sportul prin tehnologie și lumea devine mai mică și mai bună“, a scris Darren Cahill pe contul presonal de Twitter.

Distribuie:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!