Alianța titanilor din tenis. Boris Becker, de partea lui Novak Djokovic

Alianța titanilor din tenis. Boris Becker, de partea lui Novak Djokovic
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Alianța titanilor din tenis. Boris Becker, de partea lui Novak Djokovic.

Solicitările lui Djokovic pentru organizatorii Australian Open au stârnit o serie de critici!

Decizia de carantinare a sportivilor aflați în avionul în care au fost identificate două cazuri de COVID-19 este una controversată. Sportivii nu au voie să părăsească camera pentru a se antrena, iar acest lucru duce inevitabil spre o performanță scăzută la viitoarea competiție.

În aceste condiții, Novak Djokovic a trimis o scrisoare celor de la Tennis Australia și autorităților relevante cu o listă de sugestii pentru a face izolarea mai ușor de suportat.

Peste 70 de jucători care vor participa la Australian Open sunt blocați în camerele de hotel după ce au fost depistate mai multe teste pozitive la persoane care au fost în același zbor cu ei spre Melbourne.

Cererile lui Djokovic sunt cât se poate de rezonabile, precum: o perioadă mai scurtă de izolare, case cu terenuri de tenis și mâncarea livrată în condiții mai bune.

Însă, acestea s-au lovit însă de un refuz categoric, iar mai mult decât atât, au atras o serie întreagă de critici asupra lui.

Novak Djokovic este apărat de fostul său antrenor, Boris Becker!

Fostul antrenor al lui Novak Djokovic, Boris Becker, i-a luat apărarea sârbului după ce decizia acestuia de a trimite o listă de cereri către Tennis Australia a fost primită cu controverse în Australia.

Declarația lui Boris Becker:

”În acest caz, sunt niște critici nejustificate. El a vrut să susțină jucătorii, a vrut să creeze condiții corecte pentru toată lumea, dar a fost criticat aspru, chiar și de prim-ministrul țării”, a declarat Becker. Cred că este important pentru Australia și în special pentru Melbourne ca jucătorii să vină aici. Este bine pentru oraș și pentru economie. Țara și orașul beneficiază de asta și cred că jucătorii trebuie tratați corect și cu respect. Sunt 70 de jucători afectați, dintr-un total de 128. O treime este în condiții adverse în Australia. Când vor ieși din carantină, nu vor fi ieșit nici măcar afară, nu au jucat deloc tenis. Nu contează ce au făcut în camere, vor avea doar o săptămână să se pregătească de meciuri de cinci seturi, cel puțin la masculin, totul în căldură”, a declarat antrenorul german.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!