Categories: Știri

Vești neplăcute pentru Simona Halep! Anul acesta nu se numără nici măcar printre nominalizările la titlul WTA pe care l-a câștigat trei ani la rând!

A câștigat trei ani la rând titlul oferit de WTA, dar anul acesta nu se numără nici măcar printre nominalizări. Simona Halep trebuie să se mulțumească anul acesta doar cu titlurile câștigate în turneele jucate.

Asociaţia Jucătoarelor profesioniste de Tenis (WTA) a anunțat cele patru candidate la titlul de ”Favorita fanilor” pentru anul 2020.

Timp de trei ani consecutiv, în 2017, 2018 și 2019, Simona Halep a fost favorita fanilor din întreaga lume și a primit premiul aferent oferit de WTA.

Surpriză! Simona Halep nu mai este favorita fanilor!

Anul acesta însă, Simona Halep nu se mai numără nici măcar printre nominalizările la titlul WTA pe care l-a câștigat în ultimii trei ani.

Cele patru candidate din acest an, anunțate de WTA, sunt poloneza Iga Swiatek, campioana de la Roland Garros, tânăra jucătoare americană Coco Gauff (16 ani), australianca Daria Gavrilova şi rusoaica Daria Kasatkina.

Cele mai mari șanse pentru titlul de numărul unu în inimile iubitorilor tenisului pare să le aibă poloneza Iga Swiatek, care și-a câștigat un număr mare de admiratori după performanța de la Roland Garros. În plus, Swiatek a mai fost nominalizată pentru acest titlu, chiar anul trecut s-a aflat printre candidatele la titlul ”Favorita anului”, clasându-se pe locul doi, după Simona Halep, în bătălia pentru admirația și susținerea fanilor.

Iubitorii de tenis din întreaga lume își pot vota favorita pentru titlul WTA pe site-ul oficial al asociației până pe 6 decembrie.

Simona Halep a ajuns la 22 de titluri cucerite în turneele WTA, dintre care trei doar anul acesta – la Dubai, Praga și Roma. Simona are şi 17 finale pierdute, în 2010 şi 2011 la Fes (Maroc), în 2012 la Bruxelles, în 2014 la Madrid, Roland Garros şi Turneul Campioanelor, în 2015 la Toronto şi Cincinnati, în 2017 a pierdut nu mai puţin de patru finale, la Roma, Roland Garros, Cincinnati şi Beijing, în 2018 a pierdut la Australian Open, Roma şi Cincinnati, iar în 2019 la Doha şi Madrid.

Distribuie:
Iuliana Roca

Pasionată de comunicare, mass media și relații publice, cu peste 20 de ani de experiență în presa scrisă, social media, organizare de evenimente și campanii de comunicare. Mamă a unui băiețel, deține blogul personal de ”scrieri felurite” - iulianaroca.ro -, cu povești inspirate din viață.

Recent Posts

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat  împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit ce reacții a avut ulterior.  …

3 years ago

Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! După ce a pierdut sferturile de finală în fața Serenei…

3 years ago

Surpriză UEFA! Decizie neașteptată pentru Colțescu, după scandalul de rasism

UEFA a dat verdictul final în cazul scandalului de rasism în care a fost implicat…

3 years ago

”Să nu renunți niciodată!” Mesajul Simonei Halep după revenirea incredibilă din turul secund de la Australian Open

Simona Halep a dovedit astăzi că este o mare campioană. Deși abia în turul secund…

3 years ago

Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open

Simona Halep reușește să obțină o victorie muncită și spectaculoasă în turul secund al turneului…

3 years ago

Succes uriaș la Australian Open! Ce spune Sorana Cîrstea despre victorie

Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea…

3 years ago