Vești neplăcute pentru Simona Halep! Anul acesta nu se numără nici măcar printre nominalizările la titlul WTA pe care l-a câștigat trei ani la rând!

Vești neplăcute pentru Simona Halep! Anul acesta nu se numără nici măcar printre nominalizările la titlul WTA pe care l-a câștigat trei ani la rând!
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

A câștigat trei ani la rând titlul oferit de WTA, dar anul acesta nu se numără nici măcar printre nominalizări. Simona Halep trebuie să se mulțumească anul acesta doar cu titlurile câștigate în turneele jucate.

Asociaţia Jucătoarelor profesioniste de Tenis (WTA) a anunțat cele patru candidate la titlul de ”Favorita fanilor” pentru anul 2020.

Timp de trei ani consecutiv, în 2017, 2018 și 2019, Simona Halep a fost favorita fanilor din întreaga lume și a primit premiul aferent oferit de WTA.

Surpriză! Simona Halep nu mai este favorita fanilor!

Anul acesta însă, Simona Halep nu se mai numără nici măcar printre nominalizările la titlul WTA pe care l-a câștigat în ultimii trei ani.

Cele patru candidate din acest an, anunțate de WTA, sunt poloneza Iga Swiatek, campioana de la Roland Garros, tânăra jucătoare americană Coco Gauff (16 ani), australianca Daria Gavrilova şi rusoaica Daria Kasatkina.

Cele mai mari șanse pentru titlul de numărul unu în inimile iubitorilor tenisului pare să le aibă poloneza Iga Swiatek, care și-a câștigat un număr mare de admiratori după performanța de la Roland Garros. În plus, Swiatek a mai fost nominalizată pentru acest titlu, chiar anul trecut s-a aflat printre candidatele la titlul ”Favorita anului”, clasându-se pe locul doi, după Simona Halep, în bătălia pentru admirația și susținerea fanilor.

Iubitorii de tenis din întreaga lume își pot vota favorita pentru titlul WTA pe site-ul oficial al asociației până pe 6 decembrie.

Simona Halep a ajuns la 22 de titluri cucerite în turneele WTA, dintre care trei doar anul acesta – la Dubai, Praga și Roma. Simona are şi 17 finale pierdute, în 2010 şi 2011 la Fes (Maroc), în 2012 la Bruxelles, în 2014 la Madrid, Roland Garros şi Turneul Campioanelor, în 2015 la Toronto şi Cincinnati, în 2017 a pierdut nu mai puţin de patru finale, la Roma, Roland Garros, Cincinnati şi Beijing, în 2018 a pierdut la Australian Open, Roma şi Cincinnati, iar în 2019 la Doha şi Madrid.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!