Categories: Sp. individuale

Suma incredibilă pe care o va primi Mayweather în lupta următoare!

Suma incredibilă pe care o va primi Mayweather în lupta următoare!

25 de ori mai mulți bani decât adversarul!

Floyd Mayweather urcă din nou în ring, iar data stabilită este 20 februarie. Fostul multiplu campion mondial la 5 categorii de greutate va primi o sumă de bani de 25 de ori mai mare față de adversarul său, “youtuber-ul” Logan Paul.

Potrivit reporterului Daniel Keem, Mayweather va încasa 5 milioane de dolari doar din bursa de meci, plus 50 la sută din vânzările totale pay-per-view. În comparație, Logan Paul va avea garantați 200.000 de dolari și 5 la sută din vânzările pay-per-view.

Floyd Mayweather s-a retras oficial în august 2017, după meciul cu Conor McGregor, cu o avere care depășește acum 775 de milioane de euro, după ce la un moment dat a sărit de un miliard. În comparație, averea lui Pacquiao este cifrată la 162,5 milioane de euro.

Meciul dintre Floyd Mayweather și Manny Pacquiao, din 2015, rămâne cel mai “scump” din toate timpurile, cu o rețetă financiară totală de 745 de milioane de euro.

Apoi, pe locul secund se află meciul lui Mayweather cu McGregor, din 2017, cu o rețetă financiară de 727 de milioane de euro. Doar bursa de meci a lui Mayweather a fost atunci de 300 de milioane de euro.

Tot un meci al lui Mayweather ocupă și următorul loc în clasament, cel cu Oscar de la Hoya, din 2007, cifrat la 205,3 milioane de euro.

Abia apoi urmează un alt nume în afara celui al lui Mayweather. Este vorba despre Mike Tyson, a cărui confruntare cu Evander Holyfield, din 1997, a costat 160 de milioane de euro.

Mayweather, care a fost campion mondial la 5 categorii de greutate, are în palmares 50 de victorii, dintre care 27 obţinute înainte de limită şi nicio înfrângere. Americanul este considerat unul dintre cei mai mari pugilişti din istorie şi deţine nişte recorduri greu de egalat.

Mayweather este pugilistul care a învins cei mai mulţi campioni mondiali, 23, dintre care 16 la rând.

Ajuns la 43 de ani, Floyd este retras, în mod oficial, din august 2017, când a revenit în ring pentru meciul cu starul din UFC, Conor McGregor, pe care l-a făcut Knock Out în runda a zecea.

Meciul a contat oficial pentru palmaresul lui Mayweather, care este unul impecabil: 50 de victorii, dintre care 27 obținute înainte de limită și nicio înfrângere.

De cealaltă parte, Logan Paul (23 de ani) a câștigat în total 7,5 milioane de euro la debutul său în box, în noiembrie 2019, când a pierdut în fața rapperului KSI (Olajide Olayinka Williams “JJ” Olatunji).

 

 

Distribuie:
Sălăvăstru Alexandru

Fost practicant de box, pasionat de sport și istorie, scrie cu plăcere articole de presă, pentru că fiecare sportiv și fiecare meci sau medalie are în spate o istorie și reprezintă un moment unic în istoria sportului mondial.

Recent Posts

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat  împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit ce reacții a avut ulterior.  …

3 years ago

Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! După ce a pierdut sferturile de finală în fața Serenei…

3 years ago

Surpriză UEFA! Decizie neașteptată pentru Colțescu, după scandalul de rasism

UEFA a dat verdictul final în cazul scandalului de rasism în care a fost implicat…

3 years ago

”Să nu renunți niciodată!” Mesajul Simonei Halep după revenirea incredibilă din turul secund de la Australian Open

Simona Halep a dovedit astăzi că este o mare campioană. Deși abia în turul secund…

3 years ago

Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open

Simona Halep reușește să obțină o victorie muncită și spectaculoasă în turul secund al turneului…

3 years ago

Succes uriaș la Australian Open! Ce spune Sorana Cîrstea despre victorie

Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea…

3 years ago