Categories: Sp. individualeȘtiri

Simona Halep la prima victorie, dar și primele huiduieli din acest an. Declarația sportivei

Simona Halep a câștigat primul meci din acest an, dar victoria ei a fost urmată și de huiduieli. Totul s-a întâmplat la turneul demonstrativ ”A Day at the Drive” din Adelaide, Australia.

Victorie la super-tie-break

Simona Halep a reușit să se impună în prima partidă din acest an împotriva lidetului mondial Ashleigh Barty.

Participantă la turneul demonstrativ în scop caritabil ”A Day at the Drive”, Simo a pierdut primul set al meciului, dar sa revenit incredibil și s-a impus fără probleme în setul al doilea ducând meciul în setul decisiv.

Ultimul set a fost savuros și echilibrat, campioana noastră câștigând în final meciul cu un super-tie-break de 10-8 pentru campioana noastră.

Halep va debuta oficial în sezonul WTA din acest an săptămâna viitoare la turneul Gippsland Trophy (WTA 500). Simona se află pe panoul principal, intrând în competiție direct în turul secund, unde o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre americanca Whitney Osuigwe și rusoaica Anastasia Potapova.

Simona este favorita turneului, urmată de Naomi Osaka și Elina Svitolina. Alături de ea, alte trei jucătoare din România sunt înscrise în competiție: Irina Begu, Patricia Țig și Mihaela Buzărnescu.

În aceeași perioadă, liderul WTA Ashleigh Barty va participa la un alt turneu WTA 500, Yara Valley Classic. La această competiție, doar o singură jucătoare din țara noastră este calificată în tabloul principal: Ana Bogdan.

Aplauze și huiduielei la final de meci

Ca la fiecare meci, câștigătoarea a fost invitată să spună câteva cuvinte. Declarația Simonei a fost primită deopotrivă cu aplauze și huiduieli.

Întrebată despre apropierea de orașul Adelaide unde și-a petrecut ultimele două săptămâni și orașul natal al antrenorului său, Simona Halep a recunoscut că se simte ca o localnică și chiar susține o echipă de fotbal australian.

”Poți să spui care este echipa, dar ai grijă, pentru că am impresia că nu este echipa pare care o susțin eu”, a replicat reporterul australian.

Iar răspunsul răspunsul Simonei – ”E ok, e vorba de Port Adelaide” – a strânit în același timp aplauze și huiduieli.

Fotbalul australian, asemănător cu rugby-ul ca reguli, este foarte popular în Adelaide, existând o mare rivalitate între cluburile Port Adelaide și Adelaide.

Replica reporterului a fost la fel de savuroasă:

”Poate nu ar trebui să ai încredere în Darren Cahill atunci…”, a spus acesta.

”Am avut nevoie de puțin oxigen”

Simona Halep a fost foarte emoționată la primul meci din acest an, mai ales că a fost și primul meci cu public după o foarte lungă perioadă de timp.

”Este minunat să mă întorc la Adelaide, am mai fost aici de două ori și este mereu o plăcere să revin. Am avut nevoie de puțin oxigen azi după două săptămâni de carantină. N-a fost deloc ușor iar Ash nu arată ca și cum nu a jucat anul trecut. Orașul este frumos, oamenii sunt frumoși, mi-a fost dor de voi. A fost o plăcere să joc în fața voastră. Am avut mari emoții, ca și cum ar fi prima oară când joc un meci”, a declarat Simona Halep după prima victorie din acest an.

Distribuie:
Iuliana Roca

Pasionată de comunicare, mass media și relații publice, cu peste 20 de ani de experiență în presa scrisă, social media, organizare de evenimente și campanii de comunicare. Mamă a unui băiețel, deține blogul personal de ”scrieri felurite” - iulianaroca.ro -, cu povești inspirate din viață.

Recent Posts

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat  împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit ce reacții a avut ulterior.  …

3 years ago

Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! După ce a pierdut sferturile de finală în fața Serenei…

3 years ago

Surpriză UEFA! Decizie neașteptată pentru Colțescu, după scandalul de rasism

UEFA a dat verdictul final în cazul scandalului de rasism în care a fost implicat…

3 years ago

”Să nu renunți niciodată!” Mesajul Simonei Halep după revenirea incredibilă din turul secund de la Australian Open

Simona Halep a dovedit astăzi că este o mare campioană. Deși abia în turul secund…

3 years ago

Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open

Simona Halep reușește să obțină o victorie muncită și spectaculoasă în turul secund al turneului…

3 years ago

Succes uriaș la Australian Open! Ce spune Sorana Cîrstea despre victorie

Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea…

3 years ago