Viitorul și-a găsit rapid antrenor după despărțirea de spaniolul Ruben de la Barrera. Numele lui e unul cu greutate. Mircea Rednic a bătut palma cu dobrogenii și a semnat un contract valabil doi ani și jumătate.

Rednic va conduce miercuri primul antrenament alături de noii săi elevi și se gândește deja la unele schimbări pe care ar vrea să le aducă la Viitorul.

Președintele Viitorului, Gică Popescu, a confirmat informația:

„Aveți dreptate, Mircea Rednic este noul antrenor al Viitorului. A semnat pe doi ani și jumătate. Eu și Gică Hagi am ajuns la concluzia că este omul ideal să continue munca extraordinară a lui din acești zece ani! Am purtat o discuție în acest sens și ne-am convins că este omul potrivit. Sperăm să avem succes și suntem convinși că am făcut alegerea bună. Mircea Rednic vine cu staff-ul lui și va colabora și cu o parte dintre antrenorii de la noi, care știu filosofia clubului”, a declarat Gică Popescu pentru .Danciu-gol e apreciat de oamenii din conducere, iar discuțiile dintre cele două părți vor începe zilele viitoare.

De asemenea, cei doi au avut o relație apropiată și pe vremea în care Dănciulescu îmbrăca tricoul „câinilor”. Cea mai importantă peformanță realizată din această postură a venit în sezonul 2006/2007, când clubul din Ștefan cel Mare a câștigat ultimul titlu în Liga 1.