Categories: Știri

Pablo Cortacero, luat “la mișto” de reprezentantul lui Nicolae Badea!

Situația actuală de la Dinamo este stiută de toată lumea si fiecare încearcă cum poate să scoată echipa din acest necaz.

Reprezentantul lui Nicolae Badea, Marius Bacria a vorbit și el despre haosul din Ștefan cel Mare la Adunarea Generală a Acționarilor. Acesta nu a ratat nicio ocazie de a-l “miștocări” pe actualul patron al “câinilor”, Pablo Cortacero.

 

 

După ce a fost preluat în vara de un grup de investitori spanioli, Dinamo București a căzut în gol fără să aibă vreo plasă de salvare. Spaniolii care ar fi trebuit să aducă din nou clubul în lumina reflectoarelor, au stins lunina definitiv. Situația acutală de la Dinamo este mult mai grava decât atunci când echipa era deținută de Negoiță.

Evoluția echipei este una deplorabilă. După 17 meciuri jucate, Dinamo a reușit să adune doar 19 puncte, clasându-se pe locul 11 în Liga 1.

 

Pablo Cortacero, luat la mișto

Marius Bacria este de părere că Pablo Cortacero suferă, din cauza faptului că nu a reușit să-și pună în aplicare proiectul de la Dinamo. Însă, în același, râde de acționarul echipei roș-albe, analizându-i la „sânge” obiectele vestimentare.

„Pe vremea mea, un bărbat era apreciat prin pantofi și ceas. La ceas n-am fost atent, dar mi-au sărit în ochi pantofii. Are o mină chinuită, așa, parcă îl strâng pantofii, nu mi-am dat seama.

În 90 la sută din imagini mereu l-am văzut crispat. Doar puțin zâmbea și îi vedeam dantura. Nu știu ce e cu omul ăsta, e ceva, nu e în regulă, cred că are o suferință. Poate că suferința lui este că n-a putut să-și pună proiectul în aplicare.

Eu cred că Pablo Cortacero a vrut să facă ceva, dar normal că nu pe banii lui. Care investitori spanioli? Că el e singurul”, a declarat Marius Bacria, pentru Digi Sport.

 

Borcea si Badea revin la Dinamo

 

Fostul agent de jucători susține că știe de faptul că Nicolae Badea îi ajută pe suporterii lui Dinamo în demersurile pe care le fac pentru a o salva pe Dinamo, însă nu crede că omul de afaceri s-ar întoarce la echipa roș-albă. Cât despre Cristi Borcea, Victor Becali este ferm convins că fostul finanțator nu ar accepta să revină la „cârma” grupării din „Ștefan cel Mare”.

„Eu știu că nici Badea nu se întoarce la Dinamo. Îi ajută pe suporteri, dar nu poate să se întoarcă. A condus clubul ăsta foarte mult timp, are experiență, are și posibilități, cu niște sponsorizări. Poate ajuta, stăpânește foarte bine domeniul ăsta, așa că le dă o mână de ajutor suporterilor. Dar nu cred că Badea se va întoarce ca investitor la Dinamo. De Borcea îți spun sigur că nu”, a declarat Victor Becali, pentru GSP.

 

 

Distribuie:
Adrian Horeboiu

21 de ani, student la Facultatea de Medicină Veterinară, redactor

Recent Posts

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat  împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit ce reacții a avut ulterior.  …

3 years ago

Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! După ce a pierdut sferturile de finală în fața Serenei…

3 years ago

Surpriză UEFA! Decizie neașteptată pentru Colțescu, după scandalul de rasism

UEFA a dat verdictul final în cazul scandalului de rasism în care a fost implicat…

3 years ago

”Să nu renunți niciodată!” Mesajul Simonei Halep după revenirea incredibilă din turul secund de la Australian Open

Simona Halep a dovedit astăzi că este o mare campioană. Deși abia în turul secund…

3 years ago

Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open

Simona Halep reușește să obțină o victorie muncită și spectaculoasă în turul secund al turneului…

3 years ago

Succes uriaș la Australian Open! Ce spune Sorana Cîrstea despre victorie

Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea…

3 years ago