Categories: Știri

Ireal! Dinamo n-are bani de cazare, dar Cortacero vine iar cu promisiuni fabuloase!

Situația de la Dinamo pare extrasă dintr-un film. În timp ce jucătorii se plâng de neplata salariilor și nu au bani de cazare la hotel, nici după o victorie, acționarul majoritar care a pus pe jar clubul sportiv vine cu noi promisiuni fabuloase!

 

Fotbaliștii dinamoviști s-au întors miercuri seară direct la București, după victoria cu Hermannstadt, pentru că nu au avut bani de cazare la un hotel. În același timp, Pablo Cortacero se arată indignat de declarațiile privind lipsa banilor și promite că sume uriașe trebuie să intre în conturile clubului în perioada imediat următoare.

„Cum nu au fost deloc bani? Eu asta nu pricep! Au intrat banii de la Unibet. Sunt banii de la Macron, drepturile TV. Avem încă facturi pe care trebuie să le încasăm. E adevărat că atunci când vor intra cele 5 milioane de euro lucrurile vor fi mai simple, vor fi mai multe lichidități și vom putea plăti la zi toți jucătorii, toți angajații clubului. Vom plăti împrumutul celor de la DDB către club pentru că nu vrem să crească datoria lui Dinamo”, a mai declarat Pablo Cortacero pentru ProSport.

O nouă promisiune: 5 milioane de euro

Acționarul susține că a fost aprobată mărirea de capital cu 5 milioane de euro și că banii urmează să intre curând în conturi.

Sper ca în aceste zile să intre mărirea de capital de 5 milioane de euro. Nu știu de ce lumea vorbește că Dinamo va ajunge la faliment. Pe 21 decembrie am făcut mărirea de capital și sunt 30 de zile în care trebuie să intre banii. Dacă nu vor intra cele 5 milioane de euro, putem discuta despre altceva, dar până atunci mi se pare ireal să discuți despre faliment. Sunt oameni care probabil scot tot felul de lucruri pentru alte interese. Vrem să intre această mărire de capital de 5 milioane de euro, acum”, a precizat Cortacero.

Mai mult, spaniolul promite alte 5 milioane de euro în luna mai a acestui an, pentru plata datoriilor.

”În mai, vom face o altă mărire a capitalului, tot cu 5 milioane de euro, pentru a scăpa de toate datoriile și pentru a avea un club sănătos din punct de vedere financiar. Când intră prima mărire de capital și ceilalți acționari vor trebui să contribuie cu sumele care le revin procentual, DDB cu 20 și ceva la sută și Nicolae Badea cu 7 și ceva la sută.”, a spus Pablo Cortacero în interviul acordat ProSport.

Jucătorii, pe picior de plecare

Jucătorii dinamoviști nu mai au însă multă răbdare cu promisiunile acționarului spaniol. Fanii sunt cei care îi susțin în mod real pe jucători.

Cazarea din noaptea de dinaintea meciului cu Hermanstadt a fost plătită de unul dintre suporterii înfocați ai echipei, în timp ce un altul a adus, în cantonamentul de la Săftica, alimente pentru masa sportivilor.

Nu se știe însă cât vor mai rezista jucătorii în acest ritm, tot mai mulți gândindu-se să plece de la club.

”Dacă rămâne la fel în următoarele zile, sunt șanse mari să plec. Jucăm fotbal pentru că ne place, pentru că e meserie noastră, dar avem și noi obligațiile noastre. Așa cum am spus, să joci gratis e simpatic, dar nu prea se poate”, a declarat jucătorul dinamovist Adam Nemec, după meciul cu Hermannstadt.

 

Distribuie:
Adrian Horeboiu

21 de ani, student la Facultatea de Medicină Veterinară, redactor

Recent Posts

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat  împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit ce reacții a avut ulterior.  …

3 years ago

Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! După ce a pierdut sferturile de finală în fața Serenei…

3 years ago

Surpriză UEFA! Decizie neașteptată pentru Colțescu, după scandalul de rasism

UEFA a dat verdictul final în cazul scandalului de rasism în care a fost implicat…

3 years ago

”Să nu renunți niciodată!” Mesajul Simonei Halep după revenirea incredibilă din turul secund de la Australian Open

Simona Halep a dovedit astăzi că este o mare campioană. Deși abia în turul secund…

3 years ago

Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open

Simona Halep reușește să obțină o victorie muncită și spectaculoasă în turul secund al turneului…

3 years ago

Succes uriaș la Australian Open! Ce spune Sorana Cîrstea despre victorie

Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea…

3 years ago