Cornel Dinu schimbă tabăra? Ce spune legenda lui Dinamo despre Gigi Becali și FCSB

Cornel Dinu schimbă tabăra? Ce spune legenda lui Dinamo despre Gigi Becali și FCSB
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Cornel Dinu schimbă tabăra? Ce spune legenda lui Dinamo despre Gigi Becali și FCSB.

Cornel Dinu este impresionant de abilitățile lui Gigi Becali de a conduce echipa!

În urma unor declarații oferite celor de la FANATIK, legenda clubului Dinamo, Cornel Dinu, și-a exprimat aprecierea față de deciziile luate de Gigi Becali la FCSB, în principal pentru folosirea unui număr mare de jucători români. În acest moment, FCSB este pe primul loc în Liga 1, iar asta a dus la apariția simpatiilor chiar și din partea rivalilor!

Făcând o comparație între contracandidatele la titlu, Dinu a ajuns la concluzia următoare:

“Din actualele „primele trei”, „Fecesebecaliuța” are mari șanse de a câștiga campionatul după ceva ani, ”decât” vreo cinci… Sper să nu fiu „alintat” de sutele de mii de „câini roșii” pentru această afirmație. În educația generației mele, nu era ură când jucam cu Steaua, cu Universitatea Craiova, cu Rapid sau cu alte formații de frunte de la noi. Doar competiție încărcată de ambiție, din care trebuia să câștigăm, într-un climat de respect și prietenie adevărată între jucători, atât pe teren, cât și în afara lui. În două cuvinte „altă educație”. Și un nivel al evoluțiilor cu nimic mai prejos decât era în lumea bună a fotbalului de pretutindeni. Sigur, fosta Steaua, FCSB acum, nu are apărarea CFR-ului, cu doar 6 goluri primite în 15 etape. Dar e mai echilibrată în compartimente, chiar dacă suferința în „axila” centrală defensivă este vizibilă”, a declarat Cornel Dinu, pentru Fanatik.

Rămâne de văzut dacă aceste declarații ale lui Cornel Dinu de apreciere a rivalilor lui Dinamo vor rămâne fără ecou, având în vedere rivalitatea dintre cele două echipe și mai ales, dintre suporteri.

Încrederea acordată jucătorilor tineri, cheia spre succes!

Gigi Becali este recunoscut pentru încrederea acordată tinerilor jucători și mai ales cei din România. Din această cauză, FCSB este echipa cu cea mai scăzută medie a vârstei din Liga 1, iar din 11 titulari într-un meci, echipa are minim 8-9 jucători români constant:

„Cred în lauri pentru trupa lui Gigi Becali și Vali Argăseală și pentru că ”aruncă” pe teren numai români, talentați. Da, mai avem! Asumându-și toate riscurile tinereții acestora”, a adăugat Cornel Dinu.

Echipa antrenata de Toni Petrea are cel mai bun atac din Liga 1, cu un golaveraj de 37:15, reușind să adune 34 de puncte în 15 meciuri disputate.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!