Categories: Știri

Declarațiile care l-au ”îngropat” pe Șumudică! Ce a spus tehnicianul român

Este oficial, Marius Șumudică a părăsit Gaziantep dumunică. Antrenorul român s-a hotărât să plece din Turcia după mai multe neînțelegeri cu oficialii clubului. Acesta a anunțat că va vafe publice mai multe lucruri despre plecarea sa din Turcia în viitorul apropiat.

 

Șumudică în atenția presei din Turcia

 

Conform jurnaliștilor de la Fanatik, declarațiile făcute de Șumudică după meciul cu Sivasspor l-au tras în jos.

 

“Gaziantep s-a despărţit de comun acord de antrenorul român Marius Şumudică. Acesta a condus echipa în ultimul an şi jumătate. Succesul antrenorului român, care s-a despărţit brusc de roş-negri, a atras atenţia în ultima vreme.

Marius Şumudică a făcut mai multe declaraţii despre contractul său în ultimele săptămâni şi a pornit o dispută cu managementul clubului prin intermediul presei. Declaraţiile făcute de Şumudică după meciul cu Sivasspor au umplut paharul, iar conducerea lui Gaziantep, care s-a reunit de urgenţă, a decis ca drumurile lor să se despartă.”, scriu cei de la Fanatik.

  • 24 de victorii, 20 de egaluri şi 13 înfrângeri este bilanţul lui Marius Şumudică la Gaziantep

“Marius Şumudică a strâns 57 de meciuri la cârma lui Gaziantep. Antrenorul a preluat echipa la începutul sezonului 2019/2020 şi a terminat campionatul pe locul 8, cu 11 victorii, 13 egaluri şi 10 înfrângeri. Sub comanda lui Şumudică, Gaziantep a continuat să aibă succes şi în acest sezon, în care a acumulat 31 de puncte până acum.

Marius Şumudică a devenit unul dintre profesorii care şi-au scris numele în istoria fotbalului din Turcia, mai ales după reacţiile avute în urma victoriilor. Antrenorul a apărut foarte mult în social media şi a câştigat simpatia multor useri. A atras atenţia atât cu reacţiile sale de bucurie, dar şi cu atitudinea combativă la insuccese.

A fost şi ce mai avertizat antrenor din ligă şi nu s-a înţeles deloc cu arbitrii. Şumudică a văzut de două ori cartonaşul roşu în acest sezon şi de alte 8 ori a primit cartonaş galben. Românul a lansat acuze după avertismentele primite şi a atras atenţia cu fiecare ocazie, susţinând că arbitrii sunt împotriva lui.

Antrenorul român, care a avut o dispută cu conducerea în ultimele săptămâni, în special pe tema contractului, a stârnit reacţii după afirmaţiile făcute la finalul meciului cu Sivasspor. Declaraţiile sale au apărut peste tot în social media, iar conducerea clubului a decis să se întâlnească într-o şedinţă extraordinară, după atitudinea arătată de Marius Şumudică.

În final, a fost anunţată despărţirea de comun acord. După acest comunicat, mandatul lui Şumudică la Gaziantep s-a încheiat, dar el va rămâne în memoria fanilor atât pentru succesul pe care l-a avut, cât şi pentru atitudinea sa.”, au mai scris jurnaliştii turci.

 

Cuvinte grele din partea lui Șumudică la adresa șefilor de la Gaziantep

 

Șumudică a declarat, după meciul cu Sivasspor, că oferta primită de la club prevede reducerea salariului său, nu o creștere, şi i-a făcut “mincinoşi” pe şefii clubului.

 

“Clubul a anunțat că mi-a făcut o ofertă mai bună. Este o minciună. Mi-au cerut o reducere de 10%. Am oferit echipei 80.000 de euro din buzunarul meu, iar președintele m-a întrebat de ce îi dau jucătorilor și nu îi dau clubului.

E foarte greu să continui în aceste condiții. Sunt la echipă până la finalul contractului. Vreau să muncesc în această țară, dar nu sunt respectat.

Succesul meu este evident, dar asta este răsplata? Să-mi reducă salariul? Voi ați accepta asta? Consider această propunere drept o insultă. Contractul meu expiră la finalul sezonului. Sunt aici până la finalul sezonului, dar nu știu mai departe”, a spus Șumudică.

 

Distribuie:
Adrian Horeboiu

21 de ani, student la Facultatea de Medicină Veterinară, redactor

Recent Posts

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat  împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit ce reacții a avut ulterior.  …

3 years ago

Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! După ce a pierdut sferturile de finală în fața Serenei…

3 years ago

Surpriză UEFA! Decizie neașteptată pentru Colțescu, după scandalul de rasism

UEFA a dat verdictul final în cazul scandalului de rasism în care a fost implicat…

3 years ago

”Să nu renunți niciodată!” Mesajul Simonei Halep după revenirea incredibilă din turul secund de la Australian Open

Simona Halep a dovedit astăzi că este o mare campioană. Deși abia în turul secund…

3 years ago

Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open

Simona Halep reușește să obțină o victorie muncită și spectaculoasă în turul secund al turneului…

3 years ago

Succes uriaș la Australian Open! Ce spune Sorana Cîrstea despre victorie

Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea…

3 years ago