Categories: Știri

Ce se va întâmpla cu echipa de handbal feminin CSM București, finanțată din bugetul Capitalei

Soarta echipei de handbal feminin CSM București, finanțată din bugetul Capitalei, se află în atenția publică după schimbarea conducerii Primăriei Capitalei, în urma recentelor alegeri locale.

Întrebat despre viitorul echipei de handbal feminin CSM București, primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, a recunoscut preocuparea pentru finanțarea echipei.

”Nu o să avem o decizie brutală în privința ei, dar o să avem o preocupare în ceea ce privește finanțarea ei pe anii următori”, a declarat Nicușor Dan, într-un interviu acordat RFI.

Edilul Capitalei a precizat că Primăria va continua să finanțeze echipa de handbal feminin CSM București, dar își dorește ca aceasta să atragă mai multe fonduri din alte surse decât cele de la bugetul local.

”Echipa de handbal este o oportunitate pe care noi o avem. Nu cred că a fost ‘vândută’ corect, în sensul de marketing, performanţa pe care ea reuşeşte să o susţină constant. Nu se pune problema desfiinţării în acest moment a echipei de handbal feminin, dar mi-aş dori foarte mult ca banii pe care ea îi atrage din alte surse decât Primăria Capitalei să fie mult mai mulţi decât o face în momentul de faţă”, a adăugat Nicușor Dan.

Potrivit noului primar al Capitalei, clubul sportiv trebuie susținut nu doar pentru echipa de handbal feminin, recunoscută pentru performanțele sale la nivel național și internațional, dar și pentru celelalte discipline sportive, inclusiv echipele de juniori.

„Clubul Sportiv Municipal are echipa de handbal pe care o cunoaştem cu toţii, dar are şi foarte multe echipe de copii şi juniori, pe care aş vrea să le păstrăm în continuare.”, a menționat Nicuşor Dan.

Înființat în anul 2007 de Consiliul General al Municipiului București, Clubul Sportiv Municipal București este în prezent o structură sportivă complexă, care cuprinde mai multe discipline sportive, precum atletism, baschet, handbal feminin, handbal masculin, motociclism, rugby, șah, volei feminin și volei masculin, dar și judo, kaiac-canoe, natație, tenis, scrabble și yachting.

Distribuie:
Iuliana Roca

Pasionată de comunicare, mass media și relații publice, cu peste 20 de ani de experiență în presa scrisă, social media, organizare de evenimente și campanii de comunicare. Mamă a unui băiețel, deține blogul personal de ”scrieri felurite” - iulianaroca.ro -, cu povești inspirate din viață.

Recent Posts

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat  împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit ce reacții a avut ulterior.  …

3 years ago

Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! După ce a pierdut sferturile de finală în fața Serenei…

3 years ago

Surpriză UEFA! Decizie neașteptată pentru Colțescu, după scandalul de rasism

UEFA a dat verdictul final în cazul scandalului de rasism în care a fost implicat…

3 years ago

”Să nu renunți niciodată!” Mesajul Simonei Halep după revenirea incredibilă din turul secund de la Australian Open

Simona Halep a dovedit astăzi că este o mare campioană. Deși abia în turul secund…

3 years ago

Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open

Simona Halep reușește să obțină o victorie muncită și spectaculoasă în turul secund al turneului…

3 years ago

Succes uriaș la Australian Open! Ce spune Sorana Cîrstea despre victorie

Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea…

3 years ago