Categories: Știri

Adio, Craiova! Marius Șumudică are deja altă echipă

Adio, Craiova! Marius Șumudică are deja altă echipă.

Șumudică urmează să o antreneze pe Caykur Rizespor!

Se pare că Marius Șumudică nu pierde deloc timpul! Antrenorul român a ajuns la o înțelegere de principiu cu cei de la Caykur Rizesspor, formație aflată pe locul 16 în Super Liga turcă, conform unor informații din presa din Turcia, citată de news.ro.

După ce a avut o despărțire dificilă de Gaziantep, din cauza scandalului financiar cu șefii echipei și ulterior fiind afectat de scandalul de rasism, Șumudică rămâne în Turcia și are o misiune ce pare la prima vedere imposibilă! Va trebui să salveze echipa de la retrogradare, după ce fostul antrenor croat Stjepan Tomas a fost demis. Eșecul de ieri din meciul cu Malatyaspor, scor 4-1, a fost decisiv pentru vechiul antrenor.

Zilele acestea, românul este așteptat la Rize, oraş situat pe malul Mării Negre, la 1.100 kilometri est de Istanbul, pentru a semna un contract valabil pentru o perioadă de un an şi jumătate.

Performanțele fantastice reușite de Șumudică la conducerea echipei din Gaziantep, situarea pe podiumul campionatului, victorii cu echipele de top și de tradiție ale Turciei, au cântărit decisiv pentru șefii viitoarei echipe a tehnicianului român.

După plecarea de la Gaziantep, Șumudică a fost subiectul unor numeroase zvonuri cu privire la viitoarea echipă pe care o va antrena. Inițial, se părea că antrenorul român va lua calea Orientului, însă ulterior au apărut informații cu privire la posibilitatea de a antrena pe Universitatea Craiova.

Zvonurile au fost însă infirmate de Rotaru, patronul clubului, care a declarat că este prieten cu Șumudică și îl respectă enorm ca antrenor, însă Cornel Papură are în continuare sprijinul conducerii și nu se poate pune problema unei schimbări.

Dacă acesta va semna contractul, i se va alătura lui Dan Petrescu în lupta de a-și salva echipele de la retrogradare, iar noi vom fi spectatorii unui duel românesc într-o ligă străină.

Kayserispor rămâne prima echipă sub linia roșie, cu 16 puncte, la trei puncte de Genclerbirligi. Până la acest joc, Kayserispor reușise să obțină două victorii la rând, iar situația se agravează pentru Dan Petrescu și ceilalți români din lot.

Rizespor ocupă locul 16, cu 21 de puncte din 18 meciuri, la cinci puncte de Kayserispor, de pe locul 18, retrogradabil.

Distribuie:
Sălăvăstru Alexandru

Fost practicant de box, pasionat de sport și istorie, scrie cu plăcere articole de presă, pentru că fiecare sportiv și fiecare meci sau medalie are în spate o istorie și reprezintă un moment unic în istoria sportului mondial.

Recent Posts

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat  împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit ce reacții a avut ulterior.  …

3 years ago

Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! După ce a pierdut sferturile de finală în fața Serenei…

3 years ago

Surpriză UEFA! Decizie neașteptată pentru Colțescu, după scandalul de rasism

UEFA a dat verdictul final în cazul scandalului de rasism în care a fost implicat…

3 years ago

”Să nu renunți niciodată!” Mesajul Simonei Halep după revenirea incredibilă din turul secund de la Australian Open

Simona Halep a dovedit astăzi că este o mare campioană. Deși abia în turul secund…

3 years ago

Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open

Simona Halep reușește să obțină o victorie muncită și spectaculoasă în turul secund al turneului…

3 years ago

Succes uriaș la Australian Open! Ce spune Sorana Cîrstea despre victorie

Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea…

3 years ago