Zlatan Ibrahimovic este de neoprit! Când se întoarce starul pe teren

Zlatan Ibrahimovic este de neoprit! Când se întoarce starul pe teren

Zlatan Ibrahimovic este de neoprit! Când se întoarce starul pe teren.

Zlatan, pe lista jucătorilor lui AC Milan în meciul de diseară!

AC Milan, echipă la care e legitimat și Ciprian Tătărușanu, e lider în Serie A, cu 37 de puncte după 16 runde, cu un punct mai mult decât urmăritoarea Inter Milano. Pe treapta a treia a podiumului se situează Roma, cu 33 de puncte

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) a suferit o accidentare în urmă cu câteva etape, iar absența acestuia s-a simțit pe teren, mai ales în meciul precedent contra rivalilor de la Juventus.

Antrenorul Stefano Pioli l-a inclus pe Zlatan Ibrahimovic în lotul de 24 de jucători pentru partida din această seară cu AC Torino. Colombo, Ibrahimovis, Leão, Maldini și Olzer sunt cei cinci atacanți pe care îi ia în calcul tehnicianul lui Milan pentru confruntarea din etapa a 17-a din Serie A.

Și înfrângerea de săptămâna trecută cu Juventus, 1-3 pe teren propriu, a scos și mai mult în evidență absența lui Ibrahimovic din garnitura lui Pioli, iar doctorii lui AC Milan încearcă să-l recupereze cât mai rapid pe liderul “Diavolilor”.

Înlocuitorul lui Zlatan!

Cel care ar urma să-l înlocuiască pe Ibrahimovic în centrul ofensivei lui AC Milan este Andrea Belotti, căpitanul și vârful de atac de la Torino. “El este alesul!”, scrie As, care citează publicația italiană Tutto Sport.

Mutarea ar fi condiționată de contractul internaționalului italian, scadent în iunie 2022. Dacă Belotti nu își va prelungi înțelegerea cu Torino, Milan are șanse mari să realizeze transferul la un preț acceptabil, notează sursa citată.

În plus, formația lui Stefano Pioli ar intenționa să-l transfere pe Belotti indiferent dacă Ibrahimovic va pleca sau va rămâne la AC Milan pentru încă un sezon. În prezent, în lotul lui AC Milan se mai află doi atacanți centrali: tinerii Rafael Leao (21 de ani) și Lorenzo Colombo (18 ani).

.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!