Zinedine Zidane, confirmat cu COVID-19! Real Madrid trece printr-o adevărată criză

Zinedine Zidane, confirmat cu COVID-19! Real Madrid trece printr-o adevărată criză
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Zinedine Zidane, confirmat cu COVID-19! Real Madrid trece printr-o adevărată criză.

Real Madrid a primit o nouă lovitură după înfrângerea umilitoare! Zidane are COVID!

Eșecul umilitor cu o echipă aflată în Liga 3 se pare că nu este singura veste proastă pentru fanii echipei lui Real Madrid. După ce au fost eliminați din Cupa Regelui Spaniei, de o echipă ce a marcat golul victoriei în 10 oameni, Florentino Perez și întreaga suflare madrilenă are din nou motive de îngrijorare.

Antrenorul și legenda clubului, Zindedine Zidane a fost confirmat pozitiv cu virusul COVID-19! Anunțul oficial a fost făcut pe site-ul clubului, însă nu specifică și starea în care se află antrenorul de 48 de ani.

Astfel, meciul de sâmbătă împotriva celor de la Deportivo Alaves nu îl va găsi pe antrenorul francez pe bancă.

Zinedine Zidane a mai avut emoții din cauza unei posibile infectări cu COVID-19 și la începutul acestei luni.

Va fi schimbat antrenorul de la echipă?

Zilele trecute, au apărut o mulțime de zvonuri despre nemulțumirile lui Florentino Perez la adresa lui Zidane. Nemulțumiri ce par la prima vedere întemeiate, având în vedere umilința din Cupă, cele două înfrângeri cu Șahtior și calificarea pe ultima sută de metri în Champions League și forma slabă a jocului.

Un înlocuitor al acestuia ar putea fi antrenorul lui River Plate, Marcelo Gallardo. Acesta este un adevărat star în Argentina, reușind să cucerească cu echipa nenumărate trofee.

Rămâne de văzut dacă Perez va lua această decizie după toate performanțele reușite de Zidane la club, atât pe teren, cât și în postura de antrenor al celor de la Real Madrid.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!