Viața Simonei Halep după retragerea din tenis. Ce a declarat campioana

Viața Simonei Halep după retragerea din tenis. Ce a declarat campioana

Viața Simonei Halep după retragerea din tenis. Ce a declarat campioana că are de gând să facă și posibilul parteneriat cu un om important din fotbalul românesc.

Viața de după retragerea din tenis

Simona Halep, dezvăluiri despre viața de după retragerea din tenis. Sportiva a vorbit despre viața de după retragerea din tenis și ce va face după ce va „pensiona” racheta de tenis. Numărul doi mondial a vorbit despre Gică Hagi și admirația pe care i-o poartă celui care este considerat regele fotbalului românesc. Deși performanțele ei în lumea tenisului au fost asemănate, de foarte mulți oameni, cu cele ale lui Hagi în fotbal, Simona Halep, modestă din fire, consideră că nimeni nu se poate ridica la nivelul patronului clubului Viitor, cel pe care îl admiră nespus și îl vede ca pe un exemplu demn de urmat, încă de când era un copil. De asemenea, fostul lider WTA a mărturisit că, atunci când se retrage din tenis, nu se gândește să devină antrenor. Tenismena nu refuză, totuși, ideea de a avea o academie de tenis, în parteneriat cu cineva:

„Nu ştiu dacă voi mai avea energie să continui în tenis după ce mă voi lăsa. O academie e posibil să am, în parteneriat cu cineva. E o idee pe care nu o resping. Dar ceea ce a făcut Gică Hagi în fotbal eu nu o să pot să fac. Pentru mine este un exemplu. Nimeni nu a putut să facă ce a făcut el, să-şi investească nu financiar, să-şi investească fiinţa lui, felul lui de a fi în fotbal, în echipă, în clubul lui. Jos pălăria! Asta nu ştiu dacă o să pot să fac. E deschisă, pe masa mea, dar nu ştiu dacă o să pot să fac”, a sportiva.Gică Hagi are numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep

Hagi despre Simona Halep

Gheorghe Hagi vorbește la superlativ de Simona Halep, de fiecare dată când face declarații în public. Cel pe care turcii de la Galatasaray l-au numit „Comandante” a avut încredere în talentul Simonei Halep încă de când tenismena avea numai câțiva ani. El spune că Halep are un stil extraordinar de a juca și a reușit performanțe uluitoare în domeniul sportului alb:

„Ştiam că Simona este foarte ambiţioasă. Vedeam marja de progres, ea în fiecare zi a devenit mai bună. E o sportivă care s-a dedicat şi toţi tinerii trebuie să ia de la ea ambiţia care a făcut-o să ajungă numărul 1. Aşa cum am mai spus, şi i-am spus şi ei, ea până în semifinale joacă meciuri amicale. Pentru ea meciurile oficiale încep din semifinale. Să rămâi atât timp numărul 1… chiar dacă nu era prototipul acela de atlet mare şi înalt, ea a ştiut să îşi exploateze atuurile pe care le are. Iar acum a ajuns la maturitate.”, a spus Gică Hagi în septembrie 2020.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!