Categories: Știri

Vești extraordinare pentru iubitorii de golf din România! 43 de săptămâni de golf live în 2021

Vești extraordinare pentru iubitorii de golf din România! 43 de săptămâni de golf live de-a lungul anului 2021.

Eurosport a încheiat un nou parteneriat cu PGA TOUR, în baza căruia va transmite live turnee de golf în peste 30 de țări, inclusiv România, Ungaria, Cehia, Grecia și Turcia.

În următoarele luni, telespectatorii Eurosport pot urmări unele dintre cele mai importante turnee din PGA TOUR, inclusiv THE PLAYERS Championship, Farmers Insurance Open, The Genesis Invitational, și Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard, precum și toată acțiunea care va urma în august în Playoff-urile FedExCup.

Tiger Woods pe terenul Olympia din Illinois, SUA

Eurosport va transmite în medie 16 ore de turnee live în prime time săptămânal, de joi până duminică, și  va personaliza conținutul prin comentarii și analize ale experților în limba locală.

Acest nou parteneriat consolidează parteneriatul pe termen lung pe care Discovery îl are cu PGA TOUR din iunie 2018.

 „Suntem extrem de entuziasmați să extindem parteneriatul Discovery cu PGA TOUR și să îmbogățim astfel oferta de golf de talie mondială a Eurosport pe tot parcursului anului. Acest parteneriat aduce un conținut complet nou fanilor de sport în țările unde suntem prezenți. Așteptăm cu entuziasm Jocurile Olimpice de la vară, timp în care Eurosport va reda întregul parcurs al multor jucători de top din lume, până la Tokyo. Având în vedere expertiza noastră în materie de producție pe mai multe piețe, putem acum să livrăm o experiență de vizionare impresionantă. Pe măsură ce mai multe drepturi devin disponibile pentru noi, ne bucurăm să ajungem la comunități extinse de fani ai golfului, precum și să oferim oportunități noi brandurilor de a interacționa cu aceștia la scară largă”, a declarat Andrew Georgiou, Președintele Eurosport, prin intermediul unui comunicat de presă.

Parteneriatul dintre Eurosport și PGA TOUR completează oferta deja existentă GOLFTV powered by PGA TOUR, serviciul de streaming care oferă cel mai bun conținut live și la cerere pentru fanii golfului din toată lumea.

GOLFTV continuă să deservească fanii golfului cu o ofertă de neegalat de transmisiuni live ale PGA TOUR și de conținut la cerere, inclusiv o serie educațională de talie mondială și emisiuni exclusive și originale, precum franciza My Games: Tiger Woods, în parteneriat cu Tiger.

Tiger Woods, Campionatul de golf, August 2020, Illinois

Pe de altă parte, Eurosport promite să ajungă la o audiență extinsă în Europa, prin milioanele de case în care este prezent, și mai mulți iubitori de golf având astfel șansa de a urmări turnee în direct.

 „Anunțul de astăzi ne face și mai încrezători în parteneriatul nostru cu Discovery, cu beneficii nu doar pentru PGA TOUR, dar și pentru fanii golfului din toată lumea. Prin prezența vastă și constant îmbunătățită a Eurosport, vom livra transmisiuni de talie mondială a PGA TOUR pe tot parcursul anului către mai mulți fani ai sportului ca oricând, alături de emisiuni care îi vor aduce pe fani mai aproape de acest sport”, a precizat Rick Anderson, Chief Media Officer PGA TOUR.

Eurosport și GOLFTV fac parte din grupul Discovery, lider global în divertismentul inspirat din realitate, care deservește o audiență pasionată de superfani din întreaga lume. Discovery a semnat o alianță pe durata a 12 ani cu PGA TOUR în iunie 2018. Ecosistemul său în materie de golf include și Golf Digest, destinația cea mai vizitată de golf din Statele Unite și o autoritate în ceea ce privește informații despre cum și unde să joci golf.

 

Distribuie:
Iuliana Roca

Pasionată de comunicare, mass media și relații publice, cu peste 20 de ani de experiență în presa scrisă, social media, organizare de evenimente și campanii de comunicare. Mamă a unui băiețel, deține blogul personal de ”scrieri felurite” - iulianaroca.ro -, cu povești inspirate din viață.

Recent Posts

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat  împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit ce reacții a avut ulterior.  …

3 years ago

Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! După ce a pierdut sferturile de finală în fața Serenei…

3 years ago

Surpriză UEFA! Decizie neașteptată pentru Colțescu, după scandalul de rasism

UEFA a dat verdictul final în cazul scandalului de rasism în care a fost implicat…

3 years ago

”Să nu renunți niciodată!” Mesajul Simonei Halep după revenirea incredibilă din turul secund de la Australian Open

Simona Halep a dovedit astăzi că este o mare campioană. Deși abia în turul secund…

3 years ago

Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open

Simona Halep reușește să obțină o victorie muncită și spectaculoasă în turul secund al turneului…

3 years ago

Succes uriaș la Australian Open! Ce spune Sorana Cîrstea despre victorie

Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea…

3 years ago