Veste cutremurătoare în lumea baschetului! Jordan s-a stins din viață în mod neașteptat

Veste cutremurătoare în lumea baschetului! Jordan s-a stins din viață în mod neașteptat
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Veste cutremurătoare în lumea baschetului! Jordan s-a stins din viață în mod neașteptat.

Jucătorul de baschet, Ben Jordan, s-a stins din viață la vârsta de 22 de ani!

O nouă veste tragică cuprinde lumea sportului! Jucătorul de baschet al celor de la Kentucky, Ben Jordan, a murit din cauze încă necunoscute, a declarat purtătorul de cuvânt al echipei, după ce antrenorul Nick Mingione a confirmat vestea cu familia jucătorului:

„Nu avem cuvinte pentru a ne exprima durerea la aflarea acestei vești. A fost o adevărată plăcere să îi fiu antrenor și să îl văd la echipă. Suntem cu toții afectați și îi vom păstra mereu amintirea în inimile noastre”, a declarat antrenorul Nick Mingione.

Ben Jordan s-a alăturat echipei de baschet Kentucky’s sezonul trecut, profitând de o lipsă a numărului necesar de jucători pentru antrenamente. Cu toate că nu a înscris în cele trei meciuri disputate, a muncit din greu pentru a face parte dintre cei mai buni, după cum a declarat John Calipari:

„Ben a jucat un rol esențial în ultimul sezon pentru echipa noastră. Era mereu recunoscător pentru locul său în echipă”, a declarat antrenorul John Calipari.

Anul acesta renunțase la baschet pentru a se concentra pe o carieră în baseball.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!