Verificări la Arena Națională înainte de Campionatului European – EURO 2020

Verificări la Arena Națională înainte de Campionatului European – EURO 2020

Arena Națională din București urmează să găzduiască în luna iunie patru meciuri din cadrul Campionatului European de Fotbal – EURO 2020. Iar la începutul acestei săptămâni, o delegaţie a forului fotbalistic european a inventariat stadiul lucrărilor de aliniere a Arenei Naţionale la standardul necesar găzduirii acestor meciuri.

Delegaţia UEFA a avut în componenţă mai mulţi specialişti, care au participat la discuţii despre managementul stadionului. Operaţiunile de meci care vor fi derulate în această vară au fost împărţite în 25 de proiecte de implementare, printre care se numără Acces, Ceremonii, Transport, ICT, Comercial, Operaţiuni Media, Gazon, Tribune (scaune), Semnalizare şi Orientare, Ticketing, Securitate.

Din partea română au participat la întrevederile din perioada 13-15 ianuarie persoanele responsabile cu organizarea EURO 2020 la Bucureşti de la Primăria Capitalei, FRF şi autorităţi locale şi naţionale.

După acest moment, monitorizarea proiectului nu se va mai realiza prin vizite periodice, ci prin prezenţa permanentă a UEFA la Bucureşti şi în toate celelalte 11 oraşe-gazdă ale EURO 2020, se arată într-un comunicat de presă. Doi reprezentanţi ai UEFA sunt deja detaşaţi la Bucureşti, lor urmând să li se adauge alţi manageri pe parcurs. La momentul demarării EURO, staff-ul UEFA în fiecare oraş-gazdă va fi compus din câteva zeci de manageri, localnici şi străini.

Arena Naţională va găzdui patru meciuri le EURO 2020, trei în Grupa C, pe 14 iunie, ora 19:00, Austria – câştigătoarea play-off-ului Ligii Naţiunilor, pe 18 iunie, la ora 16:00: Ucraina – câştigătoarea play-off-ului Ligii Naţiunilor, pe 22 iunie, ora 19:00: Ucraina – Austria, şi unul din optimile de finală, pe 29 iunie, la ora 22:00, între câştigătoarea Grupei F şi una dintre echipele clasate pe locul al treilea în grupele A, B sau C.

Distribuie:

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!