Categories: Special

Unul dintre cei mai promițători jucători din Olanda riscă închisoarea! Gest șocant al starului olandez

Unul dintre cei mai promițători jucători din Olanda riscă închisoarea! Gest șocant al starului olandez, după ce săptămâna trecută a avut meci de calificare în Champions League!

Quincy Promes riscă patru ani de închisoare după ce și-a înjunghiat o rudă!

Quincy Promes, atacantul lui Ajax și al naționalei Olandei, a fost arestat și riscă până la patru ani de închisoare. Totul după ce și-ar fi înjunghiat o rudă în vara acestui an.

Promes ar fi participat la o petrecere în luna iunie și s-ar fi luat la harță cu un membru al familiei sale. Într-un moment de furie totală, atacantul și-ar fi înjungiat victima, căreia i-a provocat răni grave.

În vârstă de 28 de ani, Promes este unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai „lăncierilor” și chiar a marcat pentru Ajax în ultima etapă. Olandezii au fost eliminați din Liga Campionilor la mijlocul săptămânii.

Promes este unul dintre oamenii de bază ai lui Ajax și ai naționalei Olandei. De altfel, cu doar o seară în urmă de a fi arestat, vârful a fost titular în meciul pe care „lăncierii” l-au jucat în compania lui PEC Zwolle. Vârful a marcat pentru 2-0 în minutul 11. Meciul s-a încheiat 4-0, iar atacantul a fost integralist. Peste nici 24 de ore, el a ajuns în arestul poliției.

Incidentul s-ar fi petrecut în Abcoude, Utrecht, atunci când Promes a dat o petrecere la care a invitat mai mulți oameni. Victima i-ar fi stârnit furia și, deși erau rude, Promes l-a înjunghiat cu un cuțit. Martorii au intervenit pentru a-l ajuta pe rănit și spun că fără intervenția lor, consecințele puteau fi mult mai grave.

În 2018, Promes fusese arestat după ce și-a bătut soția în public. Pe atunci în vârstă de 26 de ani, Promes se afla cu nevasta într-un club din Ibiza și a început să îi aplice lovituri. El s-a încăierat și cu cei care au intervenit pentru a o apăra pe femeie și a fost reținut ulterior

Starul a fost arestat! Quincy Promes nu e la prima abatere

Deși incidentul s-a petrecut în luna iunie, plângerea împotriva vârfului olandez a fost depusă de către partea vătămată de abia pe parcursul lunii noiembrie. Astfel, decizia poliției de a-l aresta pe Promes a venit de abia acum. Olandezii de la De Telegraaf au anunțat întâmplarea, pe care a confirmat-o și purtătorul de cuvânt al poliției din Olanda:

„Nu l-am arestat mai devreme pentru că am aflat despre incident chiar acum o lună. Atunci am deschis investigația, iar în această dimineață am putut efectua un arest”, a spus Jelmer Geerds.

În prezent, Quincy Promes este reținut și poate sta în arest pentru maximum trei zile. Pedeapsa maximă pentru infracțiunea sa nu este una foarte mare. În Olanda, agresiunea cu provocarea de vătămare corporală gravă se pedepsește cu patru ani de detenție.

 

Distribuie:
Sălăvăstru Alexandru

Fost practicant de box, pasionat de sport și istorie, scrie cu plăcere articole de presă, pentru că fiecare sportiv și fiecare meci sau medalie are în spate o istorie și reprezintă un moment unic în istoria sportului mondial.

Recent Posts

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat  împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit ce reacții a avut ulterior.  …

3 years ago

Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! După ce a pierdut sferturile de finală în fața Serenei…

3 years ago

Surpriză UEFA! Decizie neașteptată pentru Colțescu, după scandalul de rasism

UEFA a dat verdictul final în cazul scandalului de rasism în care a fost implicat…

3 years ago

”Să nu renunți niciodată!” Mesajul Simonei Halep după revenirea incredibilă din turul secund de la Australian Open

Simona Halep a dovedit astăzi că este o mare campioană. Deși abia în turul secund…

3 years ago

Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open

Simona Halep reușește să obțină o victorie muncită și spectaculoasă în turul secund al turneului…

3 years ago

Succes uriaș la Australian Open! Ce spune Sorana Cîrstea despre victorie

Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea…

3 years ago