Un fost mare fotbalist refuză să îl ierte pe Maradona. Motivul incredibil

Un fost mare fotbalist refuză să îl ierte pe Maradona. Motivul incredibil
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Un fost mare fotbalist refuză să îl ierte pe Maradona. Decizia pare să fie una neașteptată după ce toată lumea s-a arătat afectată de dispariția lui Maradona, dar motivele sunt justificate în urma unei declarații. 

Un fost mare fotbalist refuză să îl ierte pe Maradona. Meciul care a schimbat pentru totdeauna relațiile dintre cei doi

Diego Maradona este considerat un adevărat zeu în ţara natală şi la Napoli, dar nu toată lumea l-a iubit pe legendarul fotbalist. Peter Shilton nu l-a iertat nici după decesul argentinianului.

Fostul căpitan al naţionalei Angliei l-a acuzat pe Maradona că este lipsit de fair-play şi a dezvăluit că nu a mai vorbit niciodată cu el de la Campionatul Mondial din 1986, atunci când Maradona a înscris un gol cu mâna în poarta selecţionate Albionului, apărată de Shilton:

„Mă întristează să aud că a murit la o vârstă atât de mică. A fost, fără îndoială, cel mai mare jucător pe care l-am înfruntat, iar gândurile mele sunt alături de familia lui. Ceea ce nu îmi place este că nu şi-a cerut niciodată scuze. Niciodată, în niciun moment, nu a spus că a trişat şi că vrea să îşi ceară scuze. În schimb, s-a folosit întotdeauna de „Mâna lui Dumnezeu”. Nu era corect. A fost uriaş, dar era lipsit de fair-play”, a spus Shilton despre fostul său adversar.

Maradona a murit în somn, la 60 de ani, din cauza insuficienţei cardiace. În urmă cu două săptămâni i s-a înlăturat un cheag de sânge de pe creier.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!