Tragedie în fotbalul românesc! A decedat la doar 21 de ani

Tragedie în fotbalul românesc! A decedat la doar 21 de ani
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

O nouă veste produce o tragedie în fotbalul românesc! A decedat la doar 21 de ani.

Federația Română de Fotbal anunță o veste tragică pentru sportul românesc!

O nouă tragedie lovește fotbalul din România!

Din cauza unei maladii rare, fosta jucătoare de fotbal de la FC Onești, Georgiana Onea, a decedat la vârsta de 21 de ani. În iulie 2018, Georgiana Onea a suferit o intervenţie chirurgicală în Italia, însă la 17 ianuarie 2021 a pierdut lupta cu boala. Potrivit unor informații venite de la Federația Română de Fotbal, boala rară a fost depistată după o banală accidentare la gleznă:

“Federaţia Română de Fotbal şi Liga 1 Feminin regretă dispariţia jucătoarei Georgiana Onea, care a decedat în data de 17 ianuarie 2021, la doar 21 de ani. Georgiana Onea a jucat la echipa de fotbal feminin FC Oneşti până în anul 2017, când a suferit o accidentare la gleznă. În urma investigaţiilor relizate la acel moment, tânăra jucătoare a primit un diagnostic crunt: Sarcomul Ewing, un tip rar de cancer osos. Federaţia Română de Fotbal transmite sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Fotbal.

Nu este un caz singular! Anul 2020 a produs și alte evenimente tragice

Tot în acest an, jucătoarea Alice Cociuba, de la Piroș Security Arad, a decedat la vârsta de 21 de ani, pe 24 decembrie din cauza unui accident rutier. În octombrie, antrenorul Florin Bugar, selecționerul echipei naționale feminine de fotbal Under-19 și antrenor al echipei arădene, a decedat la vârsta de 48 de ani, din cauza COVID-19.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!