Super bilet la pariuri! Câștigul anului pentru un român

Super bilet la pariuri! Câștigul anului pentru un român
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Super bilet la pariuri! Câștigul anului pentru un român stabilit în Franța. Meciurile pe care le-a jucat și planurile pentru viitor.

Meciurile norocoase puse pe bilet

Un român din Valenciennes a reușit să câștige biletul anului la pariuri! Pariurilor a jucat doar cinci euro și a avut nu mai puțin de 14 meciuri, mizând pe victoria lui Nadal și pe alte alte 12 meciuri din Liga Națiunilor.

Pentru Răzvan, românul nostru din Alexandria, nu este o pură întâmplare, fiind un câștigător constant, ba chiar a mai pierdut un bilet de 7.000 de euro din cauza înfrângerii suferite de Barcelona cu Atletico Madrid, scor 0-1, catalanii fiind la cel mai slab start de sezon din acest secol.

Fără doar și poate, candidează cu ușurință la biletul anului, orice parior din lumea întreagă visând să câștige cu 24,37 lei nu mai puțin de 135.160.82 RON.

Răzvan are 28 de ani, este din Alexandria și muncește în Franța de mai bine de cinci ani. Norocosul câștigător vrea să își investească bani într-un site de ponturi, iar o parte din bani o va reinvesti tot în pariuri.

Românul are planuri mari și a pus deja la un punct un plan de bătaie, fiind foarte încrezător în capacitățile sale, în cunoștințele sale despre fotbal, dar mai ales în ambiția și tenacitatea sa: „Drumul spre milion! (de euro!)”, acesta este planul ambițios al microbistului.

Răzvan a mizat pe victoria lui Rafeal Nadal în meciul cu Andrey Rubiev, a lui Dominic Thiem cu Stefanos Tsitsipas, pe victoria Sabalenkăi în meciul cu Elise Mertens, iar pe bilet a mai jucat alte 11 meciuri din Liga Națiunilor.

Biletul câștigător a venit la doar câteva zile distanță după ce iubita lui Răzvan a născut o fetiță

E clar că românul nostru e foarte norocos, mai ales că biletul anului la pariuri pe care l-a câștigat, a venit la doar câteva zile după ce iubita lui a născut o fetiță.

În doar câteva zile, viața lui Răzvan s-a schimbat la 180 de grade, iar suma de aproximativ 28.000 de euro nu putea să vină într-un moment mai prielnic pentru el și familia lui, mai ales că e o perioadă dificilă pentru toată lumea.

Răzvan nu vrea să se oprească aici și visează în continuare la momentul în care nu va trebui să mai muncească o zi din viața sa. Pentru el pariurile reprezintă viitorul și așa cum unii au o meserie și sunt pricepuți să facă un anumit lucru, așa se pricepe și românul nostru la pariuri.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!