Primele meciuri de la Adelaide înainte de Australian Open! Debutul Simonei Halep în noul an

Primele meciuri de la Adelaide înainte de Australian Open! Debutul Simonei Halep în noul an
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Sunt oficiale primele meciuri de la Adelaide! Debutul Simonei Halep în noul an.

Simona Halep participă la un turneu demonstrativ în Adelaide pe 29 ianuarie!

Evenimentul de la Adelaide va lansa sezonul de tenis din Australia şi va avea loc la Memorial Drive Tennis Centre pe 29 ianuarie.

Va avea loc un turneu demonstrativ de tenis la care vor lua parte câțiva dintre cei mai buni jucători de tenis ai lumii, printre care și Simona Halep. Competiția va avea loc la Adelaide, acolo unde campioana noastră a fost carantinată alături de Serena Williams, Novak Djokovic, Rafael Nadal, Naomi Osaka și Dominic Thiem.

Jucătorii intră pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru revenirea oficială pe terenul de tenis.

Programul oficial al Simonei Halep pentru startul acestui sezon:

31 ianuarie – 6 februarie: Gippsland Trophy / Yara Valley Classic Melbourne (WTA 500)
8 – 20 februarie: Australian Open (Grand Slam) – în direct pe Eurosport și Eurosport Player
1 – 6 martie: Doha
7 – 13 martie: Dubai

„A Day at the Drive” va reuni opt dintre cei mai buni jucători din lume!

”A Day at the Drive” va reuni opt dintre cei mai buni jucători din lume și se va disputa în două sesiuni, în faţa unui public de aproximativ 4.000 de spectatori, au anunțat joi organizatorii.

Barty, 24 ani, nu a mai jucat un meci oficial din februarie 2020, an în care a renunţat să-ţi apere titlul la Roland Garros şi a sărit şi peste US Open în plină pandemie de coronavirus:

”Abia aştept să joc primul meu meci din 2021 la Adelaide. Am amintiri plăcute de la Adelaide International de anul trecut şi va fi grozav să revin aici pe teren cu prilejul <A Day at the Drive>”, a declarat Barty, care în 2020 a cucerit turneul WTA de la Adelaide.

Simona Halep va participa la competițiile de încălzire pentru Australian Open, cele din categoria WTA 500, organizate la Melbourne, după turneul demonstrativ din Adelaide. Simona va alege un turneu din perioada 1-7 februarie pentru ca apoi să participe la primul Grand Slam din 2021, Australian Open.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!