Șumudică la Galatasaray? Anunțul surpriză făcut de președintele clubului după demiterea lui Fatih Terim

Șumudică la Galatasaray? Anunțul surpriză făcut de președintele clubului după demiterea lui Fatih Terim
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Șumudică la Galatasaray? Anunțul surpriză făcut de președintele clubului după posibila demitere al lui Fatih Terim.

Șumudică, posibilul înlocuitor al lui Fatih Terim la Galatasaray!

După ce Gaziantep a anunțat oficial despărțirea de Marius Șumudică, duminică, prin intermediul unui comunicat de presă, au fost vehiculate mai multe cluburi pentru antrenorul român, atât din Orient, cât și din România, însă se pare că, Șumudică ar putea rămâne în campionatul Turciei!

Conflictul apărut cu cei din conducere a dus la demiterea antrenorului, însă nimeni nu poate să îi conteste rezultatele remarcabile reușite în campionat, victoriile cu patru dintre cele mai bune echipe ale Turciei și clasare temporară pe primul loc.

Marius Şumudică încă este în Turcia după ce a fost demis şi a văzut la televizor eliminarea fostei sale echipe din Cupa Turciei, 1-2 cu Konyaspor. Gaziantep a marcat în minutul 90+4.

În schimb, una dintre cele mai titrare formații din Turcia, Galatasaray, are un parcurs dificil, reușind să se califice cu mult noroc, marţi, în sferturile de finală ale Cupei Turciei la fotbal, după ce i-au egalat pe Yeni Malatyaspor în minutul 120 al prelungirilor şi apoi au câştigat cu 7-6 la loviturile de departajare.

Conferința de presă ce va decide viitorul echipei!

Conform presei din Turcia, preşedintele Galatei a anunțat o conferință de presă pentru astăzi, după prânz, iar jurnaliștii sportivi turci se așteaptă ca subiectul conferinței să fie demiterea antrenorului Fatih Terim.

“Cengiz se va despărţi de Terim”, scriu ziarele din Turcia.

Mai mult, jurnaliștii din Turcia au anunțat și cine ar putea să îi ia locul lui Terim pe banca Galatei. Este vorba chiar de antrenorul român Marius Şumudică, plecat recent de la Gaziantep, dar lăudat de presa turcă.

Șumudică a fost declarat de mass media ca fiind cel mai bun antrenor din campionatul turc și ar putea fi, prin urmare, o opțiune logică pentru Galata care se află pe locul 3, cu 31 de puncte, la doar 4 puncte distanţă de Beşiktaş şi de Fenerbahce.

Este adus Șumudică sau va fi reconfirmat experimentatul antrenor turc, Fatih Terim?

Viitorul lui Șumudică la Galata nu este agreat însă de toată presa turcă.

Potrivit altor surse apropiate conducerii clubului, se pare că preşedintele lui Galatasaray, Mustafa Cengiz, are un alt motiv pentru organizarea conferinței. Acela de a-și anunța public susținerea în continuare a lui Fatih Terim pe banca Galatei.

Ba chiar, acesta ar urma să anunțe și prelungirea contractului pentru fostul antrenor al lui Hagi şi Popescu la Galata.

Rămâne de văzut ce decizia va lua președintele clubului.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!