Sportghid.ro – Performanță la un click distanță!

  • Postat de: Claudia Stan
  • in

Nadia Sports Experience lansează portalul Sportghid.ro.

Aflat deja la a doua ediţie, proiectul Nadia Sports Experience şi-a propus cu fiecare etapă să vină tot mai mult în sprijinul viitorilor sportivi de performanţă.

Cu un succes neaşteptat, Nadia Sports Experience 2018 a strâns peste 2000 de copii în Parcul Sebastian, din Sectorul 5, Bucureşti în vederea testării şi îndrumării către o disciplină sportivă. Totodată, proiectul s-a implicat şi în susţinerea a 10 sportivi cu rezultate extraordinare, legitimaţi la CSS Steaua.

„Pentru ca realizat faptul că nu putem ajunge la toţi copiii pe care am dori sa îi sprijinim şi să îi indreptăm către o disciplină sportivă, anul acesta venim cu o noutate. Am dezvoltat şi lansăm portalul Sportghid.ro, portalul tău de îndrumare sportivă”.

Ce este SportGhid.ro şi cum poate fi utilizat?

Sportghid.ro este o bază de date completă a autorităţilor sportive, federaţiilor şi cluburilor sportive. Site-ul oferă posibilitatea de căutare a opțiunilor și locațiilor unde este posibilă practicarea unei discipline sportive organizate, cât mai aproape de tine.

Accesibil tuturor, Sportghid.ro va ajuta orice persoană să identifice cluburile sportive corespunzătoare disciplinei alease, cât şi la obţinerea informaţiilor necesare despre cluburile sportive respective: date de contact, disciplină, performanţe.  Mai exact, clubul a fost creat pentru a răspunde la întrebări precum: „Unde pot practica o disciplină sportivă în Bucureşti?”, răspunsul fiind dat de site care va afişa lista completă a cluburilor cu detaliile necesare.

Pe langă acest lucru, în viitor, Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă ca activitate recreativă.

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!