Spiritul caritabil se moștenește! Gestul impresionant al fiicei lui Gigi Becali

Spiritul caritabil se moștenește! Gestul impresionant al fiicei lui Gigi Becali
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Spiritul caritabil se moștenește! Gestul impresionant al fiicei lui Gigi Becali. Nu a ezitat să ajute.

Alexandra Becali a avut pe cine să moștenească! Fiica multimilionarului din Pipera arată că este o persoană cu suflet mare.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Gigi Becali este „mână largă” atunci când vine vorba de oamenii nevoiași. Cu toții ne aducem aminte de episoadele petrecute de sărbători, atunci când în fața casei latifundiarului din Pipera se formau cozi interminabile, iar Gigi Becali împărțea tuturor bani cu nemiluita.

A atras toate privirile pe stradă

Ei bine, și fiica lui mijlocie, Alexandra, este extrem de darnică atunci când vine vorba de cei pe care viața nu i-a binecuvântat cu prea mult.
După ce a mers fără mască pentru a-și cumpăra o cafea,  fiica lui Gigi Becali s-a confruntat cu o situație delicată.
Imediat după ce a urcat la volanul bolidului său de lux, Alexandra Becali s-a trezit cu un nevoiaș la geam. Nu s-a zgârcit deloc, a scos din portofel o bancnotă de 50 de lei, pe care i-a înmânat-o lejer omului care a crezut, cel mai probabil, că i-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Alexandra Becali are 24 de ani și este cea mai cochetă dintre fiicele lui Gigi Becali. Tânăra se îmbracă de fiecare dată în trend, conduce doar bolizi de lux și este interesată de zona fashion.

Inclusiv pe Instagram urmărește o mulțime de case de modă și brand-uri de firmă. De asemenea, la nunta surorii sale a impresionat cu o rochie spectaculoasă, cu motive tradiționale machedonești, accesorizată foarte rafinat.

Fiica mijlocie a lui Becali conduce o adevărată bijuterie pe 4 roți

În luna mai a acestui an, tânăra s-a afișat la volanul unei supermașini, semn că tatăl său o răsfață din plin. Mașina pe care o conduce este un Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible, estimat la 300.000 de euro.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!