Sorana Cîrstea recunoaște! Boala de care suferă sportiva

Sorana Cîrstea recunoaște! Boala de care suferă sportiva
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Sorana Cîrstea recunoaște! Boala de care suferă sportiva.

Fanii au fost impresionați de cât de ordonată este camera sportivei din România!

Sorana Cîrstea a fost în centrul scandalului de la Australian Open de acum câteva zile! Organizatorii turneului au impus reguli stricte de carantinare, iar cazul Soranei nu este unul singular. Sportivii aflați în carantină nu au voie nici măcar să se antreneze, asta după ce au fost identificate două cazuri pozitive de infectare cu COVID-19 într-un avion ce transporta sportivii spre Melbourne.

Situația ei a devenit și mai delicată, după ce și-a lăsat geanta cu haine și vitamine la preparatorul fizic Teo Cercel, nemaiputând să o recupereze de la acesta.

Sorana Cîrstea s-a filmat în timp ce se antrena în camera de hotel de la Melbourne, iar fanii au remarcat un detaliu neașteptat:

„Putem să ne oprim un minut și să apreciem cât de ordonată este camera Soranei?”

Sportiva din România a reacționat amuzată:

„Haha! Am o tulburare obsesiv compulsivă privind ordinea… Plus o grămadă de timp liber!”.

Sportiva noastră a fost revoltată din cauză că i s-a interzis să iasă la antrenament timp de două săptămâni, în condițiile în care va fi nevoită să participe la primul de turneu de Grand Slam al anului.

Cîrstea a improvizat o sesiune de antrenament și a bătut mingea de tenis în camera de hotel.

Curățenia a devenit responsabilitatea jucătorilor de tenis, ținând cont că personalul hotelului nu mai poate intra în camerele de hotel conform regulilor sanitare de la Melbourne.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!