Sorana Cîrstea, două victorii consecutive în turneul virtual de la Madrid

Sorana Cîrstea, două victorii consecutive în turneul virtual de la Madrid

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a obţinut victorii contra britanicei Johanna Konta şi a ucrainencei Elina Svitolina, luni, în primele sale meciuri din Grupa a 2-a a turneului Mutua Madrid Open Virtual Pro, anunță Agerpres.

Cîrstea a spulberat-o în primul meci pe Konta cu 3-0 (12-1 la puncte), iar în meciul al doilea s-a impus cu 4-2 în faţa Elinei Svitolina, după ce a salvat trei mingi de meci.

Din grupă mai face parte şi belarusa Victoria Azarenka.

După anularea ediţiei 2020 a competiţiei pe zgură din capitala Spaniei, patronată de Ion Ţiriac, responsabilii turneului Mutua Madrid Open au decis să mizeze pe un turneu alternativ, disputat online, prin intermediul jocului video Tennis World Tour, în perioada 27-30 aprilie.

“Turneul va beneficia de o donaţie de 150.000 de euro pentru cele două tablouri (ATP şi WTA), iar învingătorii vor decide apoi ce parte vor oferi jucătorilor şi jucătoarelor cu cele mai mari probleme economice”. În afara acestei sume, 50.000 de euro vor fi donaţi Băncii de Alimente din Madrid, ”pentru reducerea impactului social al pandemiei de Covid-19″, au informat organizatorii într-un comunicat.

Alte rezultate de luni:
MASCULIN
Grupa 1
Rafael Nadal (Spania) – Denis Shapovalov (Canada) 4-3 (3)
Andy Murray (Marea Britanie) – Benoit Paire (Franţa) 3-1

Grupa 2
Diego Schwartzman (Argentina) – David Ferrer (Spania) 4-3 (4)
Diego Schwartzman (Argentina) – John Isner (SUA) 3-1

Grupa 3
Stefanos Tsitsipas (Grecia) – Fabio Fognini (Italia) 3-0
Frances Tiafoe (SUA) – Fabio Fognini (Italia) 4-3 (4)

FEMININ
Grupa 1
Belinda Bencic (Elveţia) – Carla Suarez Navarro (Spania) 3-1
Fiona Ferro (Franţa) – Karolina Pliskova (Cehia) 3-0

Distribuie:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!