Simona Halep pleacă în Australia. Anunțul sportivei înainte de turneul de Grand Slam

Simona Halep pleacă în Australia. Anunțul sportivei înainte de turneul de Grand Slam

Simona Halep pleacă astăzi în Australia, pentru primul turneu de Grand Slam din acest an, Australian Open. Sportiva a anunțat ce planuri are pentru primele trei luni ale anului.

Mesajul înainte de Australian Open

Simona Halep a încheiat seria de antrenamente din țară înainte de a pleca în Australia, unde va participa la începutul lunii februarie la primul turneu de Grand Slam din acest an, Australian Open.

La finalul ultimului antrenament din țară, Simona a transmis un mesaj prin care a dezvăluit că abia așteaptă să revină în competiție.

”Ultimul înainte de Melbourne. Australia, Darren, venim!”, a scris Simona pe pagina personală de Instagram, la finalul antrenamentului.

Darren Cahill, antrenorul australian al sportivei, i-a răspuns imediat.

”Soarele te așteaptă”, a scris Cahill.

Dacă în urmă cu ceva timp, Simona avea anumite rețineri cu privire la participarea la Australian Open, acum sportiva este liniștită.

”Acum știu ce mă așteaptă în fiecare turneu și nu mai sunt la fel de îngrijorată, pentru că în Australia situația este sub control, iar ei sunt foarte organizați,” a declarat Simona Halep.

Planuri pentru primele trei luni

Simona și-a stabilit deja programul pentru primele trei luni ale acestui an.

După ce va termina cu Australian Open, unde speră să câștige marele titlu, sportiva a anunțat deja că va participa la alte două turnee în luna martie. Turneul Qatar Total Open este programat în prima săptămână din luna martie, iar imediat după aceea va avea loc turneul Dubai Duty Free Tennis Championships.

Spre sfârșitul lunii martie, Simona ar putea ajunge în SUA, la un alt turneu.

”Se pare că o să se țină un turneu și la Miami. Nu se știe încă sigur, iar după aceea vom vedea; încă nu au facut calendarul pentru că se schimbă de la săptămână la săptămână”, a precizat Simona.

În 2021, Simona a ajuns până în semifinalele turneului de Grand Slam Australian Open. Dar a reușit pentru prima dată să câștige trei turnee consecutiv, la Dubai, Praga și Roma.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!