Simona Halep-Garbine Muguruza, meci de coșmar!

Simona Halep-Garbine Muguruza, meci de coșmar!

Simona Halep  a luptat astăzi pentru a doua calificare a carierei în ultimul act al tuneului de Mare Șlem de la Melbourne. Simona Halep, 28 de ani și locul 3WTA s-a întâlnit pe terenul de tenis cu  Garbine Muguruza, 26 de ani și locul 32 WTA în semifinalele Australian Open 2020.

Simona Halep ratează calificarea în finală la Australian Open

”E o plăcere să joc în Australia şi sunt fericită că am jucat cel mai bun tenis al meu şi am ajuns în semifinale”, declarase Halep imediat după meciul din sferturi cu estoniana Anett Kontaveit.

Jucătoarea din Spania este pentru prima oară în faza semifinalelor la Australian Open. În 2017, ea a disputat un sfert de finală, pierdut cu jucătoarea Coco Vandeweghe (4-6, 0-6).

Australian Open 2020. Halep – Muguruza, duel pentru un loc în finală: 6-7, 5-6

live text: 

Garbine Muguruza se califică în premieră în finală Australian Open, după un meci spectaculos cu Simona Halep, scor final 7-6, 6-5.

Simona Halep va servi pentru a nu rata calificarea în finală, scor set secund (5-6).

Garbine Muguruza reuşeşte un nou break (5-5) şi relansează setul.

Jucătoarea spaniolă câştigă ghemul la zero (5-4), iar Simona serveşte pentru câştigarea setului secund.

Simona Halep conduce cu 5-3.

Garbine Muguruza recuperează şi scorul devine 4-3.

Simona îşi face serviciul şi se distanţează în setul secund la 4-2.

Simona face un nou break si preia conducerea în setul secund, 3-2.

Garbine Muguruza face rebreak şi egalează, scor 2-2.

 

Simona Halep conduce în setul secund cu 2-1.

După o criză de nervi, în care a rupt racheta de tenis, Simona începe să-şi revină în setul secund. Egalează la 1-1 şi are trei mingi de break.

Primul set al meciului a fost câştigat de Garbine Muguruza, după tie-break, cu scorul 7-6.

Distribuie:

Leave a Comment

(required)

(required)

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!