Categories: Știri

Simona Halep donează bani pentru echipamente medicale

Simona Halep a decis să vină în ajutorul medicilor din România, în această perioadă grea, de epidemie de coronavirus. Sportiva a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care îşi exprimă speranţa că gestul său va fi urmat și de alte persoane.

“Din păcate, traversăm o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina acum câteva luni. Pe de altă parte, este ocazia perfectă pentru a arăta că şi noi ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe ca să trateze şi salveze fiecare viaţă expunându-se personal pentru binele general. Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieţii. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!,” a scris Simona Halep.

Simona a adăugat și detalii pentru cei interesați să îi urmeze exemplul și să doneze pentru medici și echipamente medicale:

”Pentru donație : Asociația “SOCIETATEA DE BOLI INFECȚIOASE ȘI HIV/SIDA” cu sediul în București, str. Dr. Calistrat Grozovici , nr 1, înregistrată sub nr. 11095/A/2013 în Registrul Național al persoanelor fără scop patrimonial, Cod de Identificare Fiscală: 32486880, cont RO54RNCB0078138325900001 – Ron și
RO27RNCB0078138325900002 – Eur, deschise la Banca Comercială Română, reprezentată legal de D-na Raluca Cruceru – Director executiv”.

 

.

Distribuie:
Iuliana Roca

Pasionată de comunicare, mass media și relații publice, cu peste 20 de ani de experiență în presa scrisă, social media, organizare de evenimente și campanii de comunicare. Mamă a unui băiețel, deține blogul personal de ”scrieri felurite” - iulianaroca.ro -, cu povești inspirate din viață.

Recent Posts

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat  împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit ce reacții a avut ulterior.  …

3 years ago

Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! După ce a pierdut sferturile de finală în fața Serenei…

3 years ago

Surpriză UEFA! Decizie neașteptată pentru Colțescu, după scandalul de rasism

UEFA a dat verdictul final în cazul scandalului de rasism în care a fost implicat…

3 years ago

”Să nu renunți niciodată!” Mesajul Simonei Halep după revenirea incredibilă din turul secund de la Australian Open

Simona Halep a dovedit astăzi că este o mare campioană. Deși abia în turul secund…

3 years ago

Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open

Simona Halep reușește să obțină o victorie muncită și spectaculoasă în turul secund al turneului…

3 years ago

Succes uriaș la Australian Open! Ce spune Sorana Cîrstea despre victorie

Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea…

3 years ago