Simona Halep: ”Acum doi ani. Nu o să uit niciodată”

Simona Halep: ”Acum doi ani. Nu o să uit niciodată”

Simona Halep a postat pe profilul personal de Twitter un mesaj care trezește amintiri emoționante pentru iubitorii sportului și ai tenisului românesc.

Simona Halep a postat o fotografie de la turneul Roland Garros de acum doi ani, atunci când obținea primul titlu de Grand Slam din carieră.

”Acum doi ani. Nu voi uita niciodată acest moment! Îi mulțumesc lui Darren Cahill pentru susținere și pentru faptul că a crezut mereu în mine”, a fost mesajul postat de Simona Halep, pe Twitter.

Pe 9 iunie 2018, Simona Halep câștiga titlul de la Roland Garros, după o finală contra americancei Sloane Stephens, încheiată cu scorul 3-6, 6-4, 6-1.

Un an mai târziu, Simona Halep câștiga al doilea titlu de Grand Slam, la Wimbledon, contra unei alte americance, Serena Williams, cu scortul final 6-2, 6-2.

Distribuie:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!