Simona Halep, activități extreme! Care este pasiunea sportivei

Simona Halep, activități extreme! Care este pasiunea sportivei

Simona Halep se antrenează într-un mod inedit în pauza dintre sezoane! Jucătoarea în vârstă de 29 de ani a mers cu bicicleta pe munte.

 

Simona Halep a abandonat pentru moment racheta de tenis şi s-a apucat de pedalat. Simona a mers cu mountain bike-ul într-o zonă de munte, făcând un antrenament plin de adrenalină.

Halep recuperează timpul pierdut în autoizolare, atunci când a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus. După ce săptămâna trecută s-a antrenat pe terenul de tenis, constănţeanca îşi menţine condiţia fizică prin mountain biking.

Simona Halep, antrenament plin de adrenalină cu mountain bike-ul

Simona Halep a mers la munte şi s-a dat cu bicicleta pe cărările acoperite de zăpadă! Jucătoarea de tenis a postat miercuri două fotografii din timpul sesiunii de mountain biking: „Felul meu de a mă antrena înaintea noului sezon”, a scris pe Twitter numărul 2 mondial.

Simona Halep a măi făcut antrenamente la munte în anii precedenţi, dar niciodată nu s-a încumetat să urce cu bicicleta pe munte! În acest an are nevoie mai mult ca oricând să fie în formă înaintea noului sezon, întrucât o aşteaptă condiţii extreme la Australian Open.

Simona Halep se pregăteşte pentru o misiune infernală la Australian Open

 

Jucătoarele de tenis, între care şi Simona Halep, nu vor avea prea mult timp la dispoziţie pentru a se acomoda la Melbourne, fiind nevoite să intre direct într-o carantină de 14 zile după aterizarea în Australia. Acest lucru nu se va putea întâmpla înainte de 1 ianurie 2021, din cauza restricţiilor împotriva COVID-19.

Astfel, programul jucătoarelor înscrise la Australian Open (18-31 ianuarie) va fi unul infernal, iar primul Grand Slam al anului s-ar putea amâna cu o săptămână sau două.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!