Simona Halep abia așteaptă să devină mamă. Ce planuri de retragere are sportiva

Simona Halep abia așteaptă să devină mamă. Ce planuri de retragere are sportiva
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Simona Halep recunoaște că abia așteaptă să devină mamă. Sportiva și-a făcut deja planurile de retragere. Deocamdată, campioana noastră s-a urcat în avionul către Australian Open.

Simona Halep abia așteaptă să devină mamă, dar visează să fie o mamă full-time. Sportiva nu se vede în situația altor jucătoare de tenis, precum Serena Williams, care au devenit mame și s-au întors în competițiile de tenis.

Simona a stabilit că va deveni mamă după retragerea din tenis.

”Nu îmi doresc să fac un copil, iar mai apoi să mă întorc în tenis. Am spus că atunci când o s-o închei cu tenisul, vreau să fiu mamă în adevăratul sens al cuvântului”, a mărturisit Simona într-un interviu acordat Alpha News.

Cât timp va mai juca tenis

Simona și-a făcut deja planurile de retragere și a recunoscut că și-a revizuit recent planurile în acest sens, ca urmare a pandemiei de COVID-19.

Locul 2 WTA a dezvăluit cât timp își dorește să mai joace tenis la nivel profesionist.

”După această pandemie am primit o energie din care văd încă 2-3-4 ani în care voi mai juca tenis”, a mărturisit Halep, precizând că deși a fost infectată cu noul coronavirus, în ultimele luni a profitat de ocazia de a avea o vacanță prelungită și sărbători alături de familie.

Ne vom bucura, deci, de prezența Simonei în marile turnee de tenis cel puțin încă doi ani, după care vom aștepta alături de sportivă momentul în care vom vorbi de mama Simona Halep.

Obiectivul principal pentru 2021

Deocamdată, Simona se află în avion spre Australia, pentru a participa la primul turneu de Grand Slam din acest an, cu startul pe 8 februarie. Campioana de la Wimbledon a fost însoțită la aeroport de antrenorul român Artemon Apostu Efremov și de iubitul ei, Toni Iuruc.

”Din nou pe drum”, a scris Simona pe pagina personală de Instagram.

Simona va sta în carantina impusă de organizatori, înainte de turneu, chiar în Adelaide, orașul natal al antrenorului Darren Cahill. Simona se va bucura de o companie selectă în centrul de cazare din Adelaide – Rafael Nadal, Novak Djokovic, Dominic Thiem, Naomi Osaka sau Serena Williams, în timp ce ceilalți participanți vor fi cazați în Melbourne.

Sportivii cazați la Adelaide vor participa, înainte de Australian Open, la un turneu demonstrativ numit ”A Day at the Drive”, care va avea loc pe 29 ianuarie.

Simona își dorește să înceapă sezonul competițional din acest an cu o victorie în finala de la Australian Open. Dar are un alt obiectiv major pentru anul 2021.

”Principalul obiectiv este medalia la Jocurile Olimpice, îmi doresc tare mult să pun în vitrină o medalie, indiferent ce medalie”, a declarat sportiva.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!