Sebastian Colțescu revine! Primul meci arbitrat, după scandalul de rasism

Sebastian Colțescu revine! Primul meci arbitrat, după scandalul de rasism
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Sebastian Colțescu revine! Primul meci arbitrat, după scandalul de rasism.

Decizie firească în cazul lui Sebastian Colțescu! Arbitrul revine pe teren!

Reprezentanții Comisiei Centrale a Arbitrilor au decis să îl introducă din nou pe teren pe Sebastian Colțescu. Decizia este una corectă și firească având în vedere experiența acestuia și faptului că, întregul scandal a fost doar un incident neplăcut, el folosind un limbaj nefericit în cel mai rău caz.

Astfel, Colțescu va conduce de la centru partida dintre Sepsi și Astra, din etapa a 18-a:

”Da, știam și noi că el ne va arbitra. Mă bucur pentru el, mai ales că nu merita tratamentul de care a avut parte mai ales la noi, în țară. Sebastian este un arbitru de valoare”, a spus Dani Coman, președintele celor de la Astra, pentru digisport.ro.

După scandalul declanşat de cei de la Istanbul Başakşehir, Ovidiu Heţegan, Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe au continuat să arbitreze în Liga 1, semn că CCA şi FRF nu-i consideră vinovaţi de decizia luată de turci.

Testele fizice l-au împiedicat să fie trimis pe teren!

Absenţa de până acum a lui Colțescu de la meciuri nu are legătură cu ancheta UEFA.

Colțescu nu a fost delegat la niciunul dintre cele 17 meciuri disputate până acum în Liga 1 din cauză că nu şi-a susţinut testele fizice. Atunci când colegii săi au dat probele necesare, Colţescu a fost absent din cauza unei accidentări.

Abia acum două zile arbitrul a putut să susţină testele, pe Stadionul Dinamo, pe care le-a trecut cu bine.

Un inspector al forului european se ocupă de dosarul refuzului turcilor de a mai reveni pe teren după ce arbitrii români l-au identificat pe Pierre Webo drept “ăla negru”, aşa cum s-a auzit pe înregistrare.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!