Se năruie planurile de nuntă ale Simonei Halep? Cine s-ar opune

Se năruie planurile de nuntă ale Simonei Halep? Cine s-ar opune

Simona Halep pare pregătită să facă marele pas, acela de a legaliza relația sa cu omul de afaceri Toni Iuruc. Entuziasmul campioanei nu pare însă să se bucure de susținere din partea tuturor celor apropiați, ceea ce ar putea împiedica momentul mult așteptat.

Simona Halep și Toni Iuruc vor să se căsătorească, dar părinților sportivei nu le place prea mult relația fetei lor, potrivit surselor ziare.com. Se pare că, principalele motive pentru care aceștia nu sunt de acord cu relația sunt diferența mare de vârstă dintre ei, dar și faptul că Toni Iuruc a mai fost căsătorit.

Menționăm că, în cultura și tradiția aromână, acest lucru nu e ceva obișnuit. Iubitul Simonei, cu 12 ani mai mare decât marea sportivă, este un om de afaceri care se ocupă de imobiliare. Toni are un complex rezidențial în București și câștigă în fiecare lună 20.000 de euro din chirii.

Deocamdată, Simona Halep pare să se concentreze pe cariera sportivă. După trei turnee câștigate consecutiv, campioana noastră se pregătește de un nou traseu victorios la Roland Garros, unde este favorita numărul 1 a turneului de Grand Șlem.

Distribuie:
Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!