Se întoarce Borcea la Dinamo? Răspunsul neașteptat al fostului finanțator

Se întoarce Borcea la Dinamo? Răspunsul neașteptat al fostului finanțator
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Dinamoviștii au cerut o audiență la premierul Ludovic Orban, iar aceasta va avea loc vineri, la ora 17! 

Cristi Borcea: “Dinamo nu mai poate fi salvată!”

Cristi Borcea a negat faptul că se va implica din nou la Dinamo și este convins că pentru club urmează falimentul!

Fostul finanțator din Ștefan cel Mare spune că singura soluție pentru supraviețuirea lui Dinamo este construirea unui nou stadion, iar echipa să o ia de la 0.


“E aceeași dragoste, doar că era tensiunea acumulată cât timp am fost conducator. Înainte de meciuri, după meciuri erau acele momente cu bucurie, cu tristețe.

Am văzut prin presa că mâine îi adun, că mă duc. Eu nu am nicio treabă, nicio legătură. Patrick poate să meargă, să se ducă. Eu nu am nicio treabă, eu sunt la Cetate cu Gigi Nețoiu la noi la agricultură.

Momentele frumoase și greutatile prin care am trecut… Au fost atâtea trofee, nici pe timpul lui Ceaușescu nu au fost. Și Dinamo unde a ajuns? E o durere dublă pentru mine, eu am și condus-o, am și fost în galerie de la 9 ani”, a spus Cristi Borcea.

Cristi Borcea: “Dinamo nu mai poate fi salvată din aceasta situație! Nu mai vine nimeni să bage bani!”

“Vorbeam cu nea Cornel Dinu aseară, e o situatie foarte grea și este o situație pe care nu mai poate să o salveze nimeni. Singura soluție este să se facă un stadion cum s-a făcut peste tot și să pornească de jos. Nimeni, niciunul care are 200, 350, 500 de milioane nu riscă să bage 10 milionae ca să ajungă pe 0. Să mai bage încă 10 că poate termină campionatul și după să bage încă 10 că poate prinde playoff-ul.

E faliment, toți jucătorii străini au venit pentru bani. Salariile și ce s-a facut la Dinamo v-am spus-o… Am auzit de inițiativa foștilor fotbaliști și e un lucru extraordinar. Fiecare dinamovist luptă pentru asta, ăsta e cel mai mare of, în momentul în care Dinamo va avea un stadion nou, va avea și echipă competitivă. Am spus-o de acum 3 ani, Dinamo fără stadion nu are niciun viitor. Ceea ce fac suporterii și foștii jucători de la Dinamo, toate demersurile pe care le fac pentru un stadion este salvarea lui Dinamo, este renașterea. Dinamo e în moarte clinica de 3-4 ani. Într-o luna de zile i se ia oxigenul, nu va mai fi nimeni și nimic la club. Asta e părerea mea!

Craiova a renăscut și a devenit puternică cu un stadion nou. Rapidul la fel și cred că ușor ușor va deveni o forță. Dinamo nu mai are în momentul de față, este cea mai grea perioadă din istoria acestui club”, a mai spus Cristi Borcea.

O delegație a dinamoviștilor a obținut o audiență cu primul ministru al țării pentru a discuta situația dramatică în care a ajuns clubul, dar și pe subiectul noului stadion.

Din delegație vor face parte Ionel Dănciulescu, Florin Răducioiu, Gică Mihali și Ionel Augustin, anunță Gazeta Sporturilor, dar surpriza vine din partea lui Borcea! Fostul finanțator trebuia să fie prezent la întâlnirea cu premierul, care era inițial programată la ora 14, însă a fost mutată ulterior, motiv pentru care în locul lui Cristi Borcea va merge Patrick, fiul său, anunță sursa citată.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!