Scandalul dintre Țiriac și soțul Serenei Williams continuă! Cuvinte grele la adresa miliardarului

Scandalul dintre Țiriac și soțul Serenei Williams continuă! Cuvinte grele la adresa miliardarului
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Scandalul dintre soțul Serenei Williams și miliardarul român contiună. Alexis Ohanian a venit din nou cu un atac la adresa lui Țiriac. Se pare că acesta a intrat într-un mod de apărare folosind atacul, totul în urma unei declarații făcute de fostul tenismen român.

 

După afirmația lui Ion Țiriac la adresa Serenei, cum că aceasta ar face bine să se retragă, soțul sportivei a început un război de replici în adevăratul sens al cuvântului împotriva omului de afaceri.

Ohanian are orgoliul rănit din cauză că cineva a putut spune asta despre soția sa, iar Alexis nu se mai oprește din atacuri! După ce a avut o primă reacție acidă la adresa lui Ion Țiriac („E sigur să spunem că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Ion Țiriac”), soțul Serenei a lansat și alte cuvinte dure la adresa românului.

 

Ion Țiriac l-a scos din minți pe Alexis Ohanian! Soțul Serenei Williams nu se mai oprește din atacuri

Pot spune că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”, a scris Ohanian, după care a încercat să îl ironizeze pe afaceristul român: A trebuit să caut pe Google… se pare că fata mea de trei ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. – clovn ilustrat prin emoticon)”.

După un timp, Alexis Ohanian a postat un al treilea mesaj pe Twitter, făcând referire tot la președintele FRT: „2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea”, a fost atacul incredibil al cofondatorului Reddit, Alexis Ohanian.

Analiza lui Ion Țiriac care l-a scos din sărite pe soțul Serenei Williams

Analiza critică pe care Ion Țiriac i-a făcut-o Serenei Williams l-a scos din sărite pe soțul deținătoarei a 23 de titluri de Grand Slam! Mai jos puteți citi dialogul pe care Ion Țiriac l-a avut cu jurnalista Irina Păcurariu la emisiunea „Rețeaua de Idoli”:

Moderatoare: Nu sunteți superstițios? V-ați gândit că veți avea o dezamăgire înaintea finalei Simonei Halep de la Wimbledon?
Ion Țiriac: Nu, nu! Finală de Wimbledon e finală de Wimbledon! După care, având în vedere că juca și cu acest „monstru” care se numește…
Moderatoare: Acest monstru sacru, da, al tenisului!
Ion Țiriac: În termeni pozitivi, luând în considerare rezultatele.
Moderatoare: Încerc să controlez ce spuneți, că mi-e frică atunci când vorbiți despre Serena!
Ion Țiriac: Nu îmi era clar exact ce se întâmplă. Și era o treabă matematică. La vârsta asta și la greutatea pe care o are acuma, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani.
Moderatoare: Sunteți răutăcios. Ați fost foarte misogin de fiecare dată când ați judecat-o pe Serena! De ce, pentru că e într-un mic război public cu Ilie?
Ion Țiriac: Nu, nu! Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!