Scandalul dintre Ion Țiriac și Serena Williams continuă! Ce i-a transmis antrenorul sportivei lui Țiriac

Scandalul dintre Ion Țiriac și Serena Williams continuă! Ce i-a transmis antrenorul sportivei lui Țiriac
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Scandalul dintre Serena Williams și miliardarul român Ion Țiriac continuă. De data aceasta antrenorul Serenei a sărit în apărarea sportivei dupa de Ion Țiriac a sfătuit-o într-un interviu să se retragă.

În primă instanță, soțul Serenei Williams a sărit la gâtul lui Ion Țiriac dupa declarațiile făcute, dar se pare că nu doar soțul tenismenei îi ia apărarea, ci și antrenorul acesteia, Patrick Mouratoglou.

 

Antrenorul francez în vârstă de 50 de ani a dat o replică mai elegantă față de soțul Serenei, care a fost foarte acid după declarațiile miliardarului român.

Ion Țiriac nu este un fan al Serenei Williamscriticând-o recent pe campioana americană! Comentariile acide ale afaceristului român l-au scos din sărite pe soțul Serenei, însă Mouratoglou a avut o replică mult mai elegantă.

La vârsta asta şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Ţiriac în emisiunea Reţeaua de idoli, de la TVR

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, i-a dat replica lui Ion Țiriac

Jurnaliștii de la Tennishead.com scriu că antrenorul Serenei Williams a reacționat la criticile lui Ion Țiriac, transmițându-i un mesaj subtil fostului tenismen: „În urmă cu un an, Serena a atins o nouă bornă impresionantă, câștigând un turneu WTA din postura de mamă, la Auckland. Ea nu mai are nimic de demonstrat în acest moment, dar a arătat lumii că încă este capabilă de lucruri mari, indiferent de circumstanțe și de provocări. Să facem din 2021 un an memorabil!”, a spus Mouratoglou.

Nu este un secret faptul că relațiile Serenei Williams cu Ion Țiriac nu sunt cele mai bune, iar miliardarul român a luat-o de mai multe ori în colimator pe celebra jucătoare de tenis. Țiriac a contrat-o pe Serena Williams probabil și din cauza atitudinii pe care americanca a avut-o în trecut față de prietenul de-o viață al miliardarului român, Ilie Năstase (74 de ani). De asemenea, Țiriac s-a solidarizat cu Năstase atunci când Serena, deținătoare a 23 de titluri de Grand Slam, l-a pus la zid pe primul lider ATPdin cauza presupusului scandal de rasism din 2017.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!