Scandal în lumea fotbalului din România! “Ești cel mai prost și mai arogant arbitru!”

Scandal în lumea fotbalului din România! “Ești cel mai prost și mai arogant arbitru!”
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Un nou scandal în lumea fotbalului s-a iscat în cadrul unui meci jucat de formația FCSB, deținută de Gigi Becali.

În ciuda faptului că Thomas Neubert nu are calificarea necesară pentru a fi preperator fizic, FCSB l-a încadrat pe acesta ca fiind maseur. Aceasta a fost soluția găsită de conducerea celor de la FCSB când au văzut ca diplomele lui Neubert nu sunt recunoscute.

Germanul profită la maxim de posura în care se află și îi tachinează pe cei delegați de CCA.

Așa s-ar fi întâmplat și la meciul câștigat de FCSB cu Dinamo, scor 3-2, în luna octombrie a anului 2020, anunță GSP.ro. Imediat cum Radu Petrescu a fluierat finalul primei reprize, „centralul” a fost oprit de Thomas Neubert, iar un adevărat conflict ar fi avut loc.

Thomas Neubert, care e motivul scandalului

 

„Ești cel mai prost și mai arogant arbitru! Ești foarte prost!”, i-ar fi spus Neubert lui Radu Petrescu, iar răspunsul centralului nu s-a lăsat așteptat. „Voi scrie în raport ceea ce mi-ai spus acum”, dar neamțul din lotul FCSB-ului nu s-a speriat. „Poți să scrii orice vrei tu, că numele meu oricum nu există în foaia oficială! Tu chiar ești extrem de prost!”.

Observatorul partidei FCSB – Dinamo, scor 3-2, a veificat raportul de arbitraj și a observat că Thomas Neubert chiar nu apărea pe lista formației roș-albastre, așa cum chiar neamțul i-a transmis lui Radu Petrescu.

„Neubert nu avea dreptul să se afle în Zona 1″ a fost concluzia observatorului de arbitri, Ștefan Constantin. Astfel, neamțul încălcase protocolul medical asupra căruia au convenit FRF, LPF, Ministerul Sănătății, Ministerul Tineretului și Sportului, anunță sursa citată mai sus.

Astfel, Thomas Neubert a fost suspendat două etape și a trebuit să plătească o amendă în valoare de 4.500 de lei pentru incidentul care a avut loc la pauza meciului cu Dinamo.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!