Sandra Izbașa, gata de nuntă! A treia oară, cu noroc?

Sandra Izbașa, gata de nuntă! A treia oară, cu noroc?
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Sandra Izbașa este gata să îmbrace rochia de mireasă. Gimnasta a făcut public faptul că a acceptat cererea în căsătorie a actualului iubit, chiar de Crăciun. Este pentru a treia oară când se spune că sportiva este pregătită de nuntă, dar pentru prima dată când anunțul vine chiar de la ea.

”Vom exista împreună pentru totdeauna”

Sandra Izbașa a dezvăluit, printr-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, că este pregătită să intre într-o nouă etapă a vieții.

Gimnasta a acceptat cererea în căsătorie a actualului iubit, chiar în ziua de Crăciun.

“DA! Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică!”, a scris Sandra Izbașa pe rețeaua de socializare.

Sportiva a publicat o serie de imagini care surprind momentul cererii în căsătorie, mărturisind că cererea a venit chiar într-o perioadă în care își dorea foarte mult acest lucru.

”Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit!”, a menționat Izbașa.

Cine este viitorul soț al Sandrei Izbașa

Viitorul soț al Sandrei este Răzvan Bănică, actor la Teatrul Nottara din București și nepot al celebrului Ștefan Bănică Jr.

Răzvan Bănică a jucat în peste 30 de reprezentații la Nottara, dar a apărut și în seriale TV, precum ”Îngerașii”, ”State de România” sau ”Iubire și Onoare”.

Relația dintre cei doi este una relativ nouă, Sandra făcând publică relația cu Răzvan în prima parte a anului 2020. Dar se pare că legătura dintre ei este mult mai profundă și probabil că și perioada pandemiei, când cei doi au avut mai mult timp să petreacă împreună, i-a unit într-atât încât să ajungă la o logodnă.

Nunta va veni probabil destul de repede, după ce vor fi permise evenimentele de mare anvergură, mai ales că deja cuplul are nași.

Ana Baniciu, care se pare că le-ar fi făcut cunoștință viitorilor miri, a anunțat deja pe rețelele de socializare că Sandra și Răzvan sunt ”finii” ei și că abia așteaptă să le fie nașă.

A treia oară cu noroc

Nu este pentru prima dată când se spune că Sandra se pregătește să ajungă în fața altarului.

În 2014, în același an în care și-a anunțat retragerea din competițiile de gimnastică, lumea publică era aproape sigură de o viitoare căsătorie dintre Sandra Izbașa și Andrei Bitang, fiul antrenoarei sale, Mariana Bitang. Cei doi tineri locuiau deja împreună, în aceeași casă, după patru ani de relație. Dar cuplul s-a despărțit exact când toată lumea aștepta invitația la nuntă.

Scenariul s-a repetat și în cazul relației cu dansatorul Petrișor Ruge.

Relația cu dansatorul Andreei Bălan a început după ce Sanda a participat alături de Petrișor la un emisiune tv de dans. Cuplul era foarte admirat în showbiz-ul românesc, iar primele vești despre o posibilă nuntă au apărut după ce Sandra a prins buchetul de mireasă la nunta Andreei Răducan. Sandra și Petrișor s-au despărțit pentru o scurtă perioadă în 2017, deși apropiații așteptau ca cei doi să stabilească data nunții. Ruptura definitivă a relației s-a produs în vara lui 2019.

A treia oară pare însă să fie cu noroc, fiind pentru prima dată când este anunțată oficial o cerere în căsătorie, chiar de celebra gimnastă.

În vârstă de 30 de ani, Sandra Izbașa deține două medalii olimpice – o medalie de aur la sol obținută la Beijing, în 2008, și tot aur la sărituri la Olimpiada din 2012, de la Londra. Izbașa deține și cinci titluri de campioană europeană și unul de vicecampioană.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!