Ronaldo a lansat ”Cupa Sufrageriei” în plină pandemie

Ronaldo a lansat ”Cupa Sufrageriei” în plină pandemie

Cristiano Ronaldo a lansat prin intermediul unei postari pe profilul personal de Instagram, în plină pandemie de coronavirus, campania ”Cupa Sufrageriei”. Fotbalistul îi provoacă pe fanii săi, dar și pe alți fotbaliști, să accepte provocarea.

”Salutare! Am o noua provocare pentru voi ca să rămâneți în formă: Cupa Sufrageriei. 🏆. Îndrăzniți să acceptați provocarea și să îmi depășiți recordul extraordinar? Arătați-mi ce puteți și folosiți  #livingroomcup #playinside @nike @cristiano ca să vă văd 👀!”, a scris Ronaldo în dreptul materialului video în care a demonstrat câte abdomene poate face în 45 de secunde. Nu mai puțin de 142 de abdomene.

Distribuie:

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!